Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Καταγγελία αναγνώστη, "Με πέταξαν από την σελίδα του Καμμένου επειδή διαφώνησα..."

Κείμενο αναγνώστη

Όταν ξεκίνησε να αντιδράει ο Πάνος Καμμένο στη βουλή κατά του Σαμαρά και της κοινοβουλευτικής συντεχνίας, πραγματικά ενθουσιάστηκα και πίστεψα ότι επιτέλους κάποιος θα σταθεί μπροστά και θα ορθώσει το ανάστημα του απέναντι σε αυτά τα κτήνη που έχουν θάψει τα όνειρα μας και τις ζωές μας.



Έτσι άρχισα και εγώ να οργανώνομαι διαδικτυακά και να εκθέτω τις ιδέες μου στις σελίδες των Ανεξ.Ελλήνων αλλά και του ίδιου του κ.Καμμένου, αν και ο ενθουσιασμός μου πήγαζε από την οργή και την αγανάκτηση, συναισθήματα που δεν σε αφήνουν να σκεφτείς πολιτικά.

Παρόλα αυτά προσπάθησα να κρατήσω τον πήχη του πολιτικού μου εγώ σε συμβατό επίπεδο για να μπορέσουμε επιτέλους όλοι όσοι συμμετείχαν στην FB page, σε 1η φάση να συζητήσουμε και μέσα από την ορθή διαφωνία να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο κίνημα και μια μεγάλη πολιτική ιδέα.

Το εγχείρημα μου απέτυχε, μιας και τα θέματα που έθετα στην facebook σελίδα μεταφέρονταν σε ελάχιστα λεπτά στο αρχείο και καλύπτονταν από συνθηματολογίες γηπέδου, δεν φταίνε οι άνθρωποι που "γουστάρανε" να εκφραστούν έτσι αλλά οι διαχειριστές της σελίδας που δεν κρατούσαν τις ισορροπίες μιας και το περιεχόμενο της FB page αναφερόταν σε πολιτικό φορέα.

Έτσι την θέση των θεμάτων περί, γεωοικονομία, γεωπολιτικής, εσωτερικής ενσωμάτωσης, διεθνών σχέσεων κτλ,  την έπαιρνε το σύνθημα "Είμαστε Πολλοί, Είμαστε Ανεξάρτητοι, Είμαστε Έλληνες", με αποτέλεσμα να θυμίζει λίγο από πέταλο οργανωμένων οπαδών.Σε συνδυασμό αυτών που προείπα αλλά και μιας δήλωσης που ειπώθηκε από τον κ.Καμμένο, περί τεράστιας συμφωνίας επί υπουργίας του με την Cosco για τα Ελληνικά λιμάνια, το αίμα μου ανέβηκε στο κεφάλι...

Η διαφωνία μου για την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων είναι δεδομένη και το είχα αναφέρει και στη facebook page, ότι δεν πρέπει να γίνονται ιδιωτικοποιήσεις γιατί συρρικνώνεται το κράτος  χωρίς να έχει οφέλη η χώρα. Η απάντηση στους προβληματισμούς μου ήταν πάλι το γνωστό σύνθημα "Είμαστε Πολλοί, Είμαστε Ανεξάρτητοι, Είμαστε Έλληνες" και αντιλήφθηκα ότι συντηρείται μια παλαιοκομματική κατάσταση, μη δημοκρατική και μη αληθείς, έτσι μέσα στην οπαδική ατμόσφαιρα εξέφρασα μια διαπίστωση που έκανα εκείνη την στιγμή... ότι κ.Καμμένο είστε και εσείς  "Παλιό και αποτυχημένο πολιτικό προσωπικό".

Το αποτέλεσμα γνωστό, blacklist για εμένα ιντερνετικά , blacklist για εκείνους πολιτικά. Επειδή όμως εγώ μπορώ να εκφραστώ πολιτικά θα πω στους Αν.ελ ότι η πολιτική παράγεται από τις ανάγκες του λαού και όχι από συνθήματα γηπέδων και σταλινικού τύπου αντιλήψεις...

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Tags:

8 Responses to “Καταγγελία αναγνώστη, "Με πέταξαν από την σελίδα του Καμμένου επειδή διαφώνησα..."”

Chris Ellinas είπε...
9 Αυγούστου 2012 στις 6:52 μ.μ.

Φίλε Μάριε Οταμπασίδη είμαι καί εγώ ένα απλό μέλος τής κίνησης τών Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Δέν είναι δυνατόν νά αποκαλείς τόν Κύριο Καμμένο Παλιό καί αποτυχημένο πολιτικό προσωπικό καί να μήν περιμένεις να μπείς στή μαύρη λίστα.
Γιά εμένα φίλε δέν πρέπει να υπάρχει δημόσιος τομέας.Μονιμότητα χωρίς έλεγχο και χωρίς τιμωρία .Όσοι είναι υπέρ αυτού είναι τό παλιό καί αποτυχημενο προσωπικό.


Μάριος Οταμπασίδης είπε...
9 Αυγούστου 2012 στις 7:17 μ.μ.

To κείμενο το έγραψε αναγνώστης και το έστειλε στο προσωπικό μου mail.Δεν το έγραψα εγώ. Εμείς ως Βομβιστής έχουμε υποχρέωση να το δημοσιεύουμε...

Επίσης αναφέρω ότι είναι κείμενο αναγνώστη πιο πάνω...

Περισσότερη προσοχή σε παρακαλώ.


Ανώνυμος είπε...
9 Αυγούστου 2012 στις 7:46 μ.μ.

i alithia einai oti kai mena xoris logo kai aitia eida oti me diagrapsane...to eida molis


Οrigin Hellania είπε...
9 Αυγούστου 2012 στις 8:25 μ.μ.

Μάριος Οταμπασίδης
ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ;
ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ LIKE
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΙΛ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ....
ΣΕ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ....
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ....
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ.....
ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΑΛΛΑ ΠΑΟ ΚΑΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ
ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.......


Οrigin Hellania είπε...
9 Αυγούστου 2012 στις 8:40 μ.μ.

ΠΕΣΤΑ ΜΑΡΙΕ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ....


Ανώνυμος είπε...
9 Αυγούστου 2012 στις 9:30 μ.μ.

Το κείμενο είναι αναγνώστη και όχι του Οταμπα


Ανώνυμος είπε...
10 Αυγούστου 2012 στις 12:03 π.μ.

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΡΕ ΦΙΛΕ......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ??? ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ.......Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ.......


Ανώνυμος είπε...
10 Αυγούστου 2012 στις 12:20 π.μ.

Υ[ΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΔΕΡΦΕ...ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ......


Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks