Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Wikileaks: Ντοκουμέντα που σοκάρουν για τους Έλληνες πολιτικούς

Βόμβα από Wikileaks για ροζ σκάνδαλα Ελλήνων πολιτικώνΣύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται σε γερμανική εφημερίδα, το Wikileaks έχει στη διάθεσή του έγγραφες αναφορές για την ερωτική ζωή κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών που σοκάρουν. Στα αρχεία της CIA βρίσκονται αναφορές Αμερικανών διπλωματών οι οποίοι υπηρετούσαν μέχρι πρόσφατα στην ελληνική πρωτεύουσα, με μοναδική αποστολή την έρευνα στις προσωπικές ζωές κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών και επιχειρηματιών.

Μέσα σε αυτά τα έγγραφα - ντοκουμέντα υπάρχει και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το οποίο σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν έρθει στο φως, θα προκαλέσει σάλο.
Κορυφαία πολιτικά στελέχη της χώρας μας παρουσιάζονται να συνομιλούν με τους άνδρες ερωτικούς τους συντρόφους, ενώ έχει καταγραφεί η ζωή τους, από την παιδική τους ηλικία έως σήμερα.
Σύμφωνα με τη γερμανική ιστοσελίδα, που επικαλείται δημοσίευμα της «Espresso», μέσα σε αυτά τα έγγραφα γίνεται και εκτενής αναφορά στις ζωές κορυφαίων Ελλήνων επιχειρηματιών.
Εκείνοι που συνέταξαν τις σχετικές εκθέσεις σημείωναν με καυστικές λεπτομέρειες εκτός από τις προσωπικές στιγμές των «θυμάτων» τους ακόμη και τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η έκθεση που κάνει λόγο για την κοινή επιχειρηματική δραστηριότητα, στον χώρο της ψυχαγωγίας, δύο γόνων -ενός γιου κορυφαίου επιχειρηματία και ενός γιου πολιτικού, ο οποίος εμπλέκεται σε μίζες, πάσης φύσεως. Για τους δύο γόνους υπάρχει ειδική σημείωση που κάνει λόγο για εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες!
http://www.zougla.gr/

Tags: , , ,

0 Responses to “Wikileaks: Ντοκουμέντα που σοκάρουν για τους Έλληνες πολιτικούς”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks