Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Αυτός είναι ο άνθρωπος του Σόρος, που θα διαχειριστεί τα “πορτοκαλί κονδύλια” στην Ελλάδα


Το Γεύμα με πασίγνωστο εκσυγχρονιστή, στην Αθηναϊκή λέσχη…
Καλεσμένος στην δεξίωση της Μέρκελ στην Αθήνα!
Η εκχώρηση της χώρας στους Γερμανούς, στην τελική ευθεία.
Ο άνθρωπος που βλέπετε δίπλα στον νομπελίστα Ρουμπινί λέγεται Στέλιος Ζαβός.
Τον δε Ρουμπινί, όλοι τον γνωρίζετε ως “φίλο” του Παπανδρέου, που μετά από κάθε συνάντηση τους, έκανε και μία δήλωση που απογείωνε τα Spreads.
Τον κύριο Ζαβό όμως δεν τον γνωρίζουν οι περισσότεροι. Και όμως, είναι ο άνθρωπος που θα διαχειριστεί το χρήμα του Σόρος για τους “μετανάστες” στην Ελλάδα. Του μεγάλου φιλάνθρωπου χορηγού των πορτοκαλί επαναστάσεων και εσχάτως της Αραβικής άνοιξης, αλλά και της “Συριακής αντιπολίτευσης”.
Την “οικονομική βοήθεια” του Σόρος σε “ελληνικές” ΜΚΟ που την ανακοίνωσε υπό τους αλαλαγμούς του Γιώργου Παπανδρέου σε συνέδριο στο Βερολίνο! Συνέδριο μάλιστα με θέμα “Το μέλλον της Ευρώπης”… καταλαβαίνετε τι μέλλον οραματίζονται, ο Παπανδρέου, ο Ρουμπινί, ο Σόρος και τα άλλα παιδιά.
Η υπόθεση περιπλέκεται, αφού στο γεύμα – μυστήριο στην Αθηναϊκή Λέσχη την περασμένη Παρασκευή ήταν μαζί με τον στυλοβάτη του εκσυγχρονισμού, τον “πεντακάθαρο” Αλέκο Παπαδόπουλο! Τον άνθρωπο που έχει χτίσει το προφίλ του αδιάφθορου, παρά το ότι η υπογραφή του κοσμεί την επίμαχη σύμβαση με τα υποβρύχια, ως μέλος του ΚΥΣΕΑ! Όπως βεβαίως και του Κώστα Σημίτη που τις τελευταίες ημέρες, τα ΜΜΕ έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα αναστήλωσης του, για ποιόν λόγο άραγε…
Τι συζητούσε ο άνθρωπος του Σόρος με τον “αδιάφθορο” Αλέκο; Τις προοπτικές ενίσχυσης των ΜΚΟ που θα λάβουν την χρηματοδότηση του Σόρος; Σίγουρα ναι.
Ο κύριος Ζαβός λοιπόν, ήταν επίσης  καλεσμένος στην κλειστή δεξίωση που δόθηκε προς τιμήν της κυρίας Μέρκελ κατά την επίσκεψη της στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα: “Έκπληξη προκάλεσε η παρουσία του «επενδυτή» Στ. Ζαβού, ενός εκ των πιο στενών συνεργατών του «καταστροφολόγου» και τζογαδόρου νομισμάτων Νουριέλ Ρουμπινί, στην προχθεσινή συνάντηση Ελλήνων και Γερμανών επιχειρηματιών με την Α. Μέρκελ και τον Αντ. Σαμαρά στο Χίλτον.”
Πολιτικά. το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο. Όπως οι Άγγλοι παρέδωσαν την χώρα σταδιακά στους Αμερικανούς μετά τον β’ Παγκόσμιο πόλεμο, έτσι τώρα έρχεται η στιγμή της πλήρους παράδοσης στους Γερμανούς με τις πρόθυμες εφεδρείες των εκσυγχρονιστών στο παιχνίδι. Παιχνίδι που έστησαν οι διεθνείς “επενδυτές” με αχυράνθρωπο τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά και πιστούς φίλους του, όπως τον κύριο Παπακωνσταντίνου.
Το τι συμβαίνει όταν ο Σόρος ρίχνει “ανθρωπιστικό χρήμα” σε μία χώρα, το γνωρίζουμε πλέον καλά. Το λιγότερο που ακολουθεί είναι εμφύλιος και άφθονο αίμα. Ας το έχουν υπ’ όψιν τους οι διάφοροι πρόθυμοι διαχειριστές που συνωστίζονται ως ατζέντηδες του τρόμου. Η Ελλάδα δεν θα γίνει Συρία, ούτε Λιβύη. Θα εκπλαγούν μάλιστα οι φίλοι του Γιώργου Παπανδρέου για το πόσοι Έλληνες είναι αποφασισμένοι να προστατεύσουν την δημοκρατία και την πατρίδα από τους διεθνείς βιαστές της.

Tags:

0 Responses to “Αυτός είναι ο άνθρωπος του Σόρος, που θα διαχειριστεί τα “πορτοκαλί κονδύλια” στην Ελλάδα”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks