Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ρωσία: Η μυστηριώδης δολοφονία του υπεύθυνου- για το αεροπλάνο που αναγκάστηκε σε προσγείωση στην ΤουρκίαΝοέμβριος 24, 2012.

Ανώτερο στέλεχος της ρωσικής εταιρείας που απέστειλε στρατιωτικό εξοπλισμό στη Συρία με αεροσκάφος των συριακών αερογραμμών και το οποίο αναγκάστηκε να προσγειωθεί στην Άγκυρα, σκοτώθηκε.

Πρόκειται για τον Βιατεσλάβ Τρουχάτσεφ ο οποίος ήταν διευθυντής στο εργοστάσιο  από το οποίο φορτώθηκαν τα υλικά για τη Συρία και τελικά κατέληξαν στα χέρια των Τούρκων.

Ο Τρουχάτσεφ δολοφονήθηκε  σε μια ένοπλη επίθεση  έξω από το σπίτι του με μια σφαίρα στο κεφάλι και υπάρχουν υπόνοιες ότι πρόκειται για δολοφονία που σχετίζεται με το περιστατικό της αναγκαστικής προσγείωσης του συριακού αεροπλάνου  και τη λήψη των ρωσικών υλικών από τις τουρκικές αρχές.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, όπως η Ισβέστια και η Κόμερσαντ, συνδέουν τη δολοφονία του  διευθυντή του ρωσικού εργοστασίου με το περιστατικό της Τουρκίας, γράφει το δημοσίευμα.

http://www.echedoros-a.gr

Tags:

0 Responses to “Ρωσία: Η μυστηριώδης δολοφονία του υπεύθυνου- για το αεροπλάνο που αναγκάστηκε σε προσγείωση στην Τουρκία”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks