Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Μια σειρά , ένα τρελό σενάριο και ο φίλος!! :) Δείτε το!!!!



Το θράσος του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Αντένα ξεπερνάει κάθε όριο. Αφού πρώτα εγκαινίασε την πλημμύρα των τουρκικών σήριαλ που επεκτάθηκαν ήδη στο Μέγκα και στον Άλφα, τώρα επιχειρεί ένα ακόμα βήμα: Να παρουσιάσει, με τυμπανοκρουσίες, έναν σφαγέα του ελληνικού και των λοιπών βαλκανικών λαών, τον Σουλεϊμάν, ως ήρωα, στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Σουλεϊμάν, ένας από τους απηνέστερους διώκτες του ελληνισμού, κατέλαβε τη Ρόδο, σφαγίασε και εξανδραπόδισε τον λαό της Κέρκυρας, μαζί δε με τον Σελίμ Α΄, τον οποίον διαδέχτηκε, υπήρξε ένας από τους οργανωτές των μεγάλων εκστρατειών του παιδομαζώματος. 

Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Σε καμία άλλη χώρα δεν θα διανοούνταν κανείς να προβάλει μια σειρά που εκθειάζει τον ίδιο του τον κατακτητή. Αν δεν μπορούμε να το διανοηθούμε, ας φανταστούμε τους Παλαιστίνιους να βλέπουν σήριαλ με τη ζωή του Αριέλ Σαρόν ή να παίζεται σειρά με τους έρωτες των ναζί στο Ισραήλ.


'Ενας φίλος  στο Facebook μέσα σε ολο αυτό που συμβαίνει θέλησε να εκφράσει την οργή του μέσα από ένα "τουρκικό σήριαλ" :) 
Έτσι έγραψε ενα ειρωνικό σενάριο φαντασίας για να διακωμωδήσει την όλη κατάσταση με τα τουρκικά σήριαλ...Σας το παραθέτουμε πιο κάτω:
Φωτογραφία
















Σενάριο: Ο μουχτάρ μην αντέχοντας την κατοχή της πατρίδας του από τους γκιαούρηδες ξεκινάει τζιχαντ για την κατάληψη των Ιονίων νήσων από τα ένδοξα μεχμετσικ. Μέσα στην φωτιά του αγώνα του για ελευθερία του λαού του, γνωρίζει την Μαρία, μία γκιαούρισα που τον ερωτεύεται αμέσως. Ο κακός Δημήτριος όμως προσπαθεί να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι επειδη η Μαρία είναι γυναίκα του, και τα παιδιά κλαίνε που η μαμά έφυγε από το σπίτι. Τότε ο Μουχτάρ σφάζει τόσο αυτόν όσο και τα παιδιά τους, γιατί η αγάπη δεν σταματάει με τίποτα , όυτε μπροστά στον κοινωνικό ρατσισμό των Ελλήνων. Όταν φτάνει η ώρα να πάντρευτούν , ο Μουχτάρ αρχίζει να υποψιάζεται ότι η Μαρία δεν έχει κάνει περιτομή, υποψίες οι οποίες επιβεβαιώνονται με τον χειρότερο τρόπο την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Τότε αγανακτισμένος την σφάζει και αυτή, πράξη για την οποία φυσικά δέχεται τα συγχαρητήρια της οικογένειάς του, αλλά λαμβάνει και συγχαρητήριο τηλεγράφημα από τον πρόεδρο της Μογγολίας. Στο τέλος ,ο Μουχτάρ κυνηγημένος από τις ερινύες, επειδή του ξέφυγαν 2-3 βρέφη Ελλήνων τα οποία δεν πρόλαβε να σκοτώσει, οδηγείται στην αυτοκτονία. Είναι ένα κοινωνικό δράμα, που μας μιλάει για το μεγαλείο της πραγματικής αγάπης, το πάθος για ελευθερία, το μεγαλείο του αλλάχ, και το πόσο ρατσιστές είναι οι Έλληνες, που κατέχουν παράνομα τα Ιόνια νησιά τα οποία ήταν πάντα τούρκικα.

Tags: ,

0 Responses to “Μια σειρά , ένα τρελό σενάριο και ο φίλος!! :) Δείτε το!!!!”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks