Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

κειμενο απο μια ομαδα γερμανων και ολλανδων πεζοπορων και ποδηλατων που θα συμμετεχουν και αυτοι στην AGORA ATHENS απο 2-15 Μαιου

το κειμενο που ακολουθει ειναι απο μια ομαδα γερμανων και ολλανδων πεζοπορων και ποδηλατων που θα συμμετεχουν και αυτοι στην AGORA ATHENS απο 2-15 Μαιου αφου πρωτα περπατησουν απο Πατρα για Αθηνα....
από τις 2 Μαΐου στις 12:00 π.μ. μέχρι τις 15 Μαΐου στις 3:00 π.μ. 
Patras-Athen 

Πολλοί μας ερωτούν: Γιατί πάτε στην Αθήνα;

Η απάντηση είναι απλή :Από την υποχρέωση που αισθανόμαστε να μην αφήσουμε μόνο του στην τύχη του τον κόσμο που μένει στην Ελλάδα.

Είμαστε όλοι Ελληνες και όλοι οι Ελληνες είμαστε εμείς!

Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι μια χώρα χάνει την πολιτική και οικονομική της κυριαρχία επειδή αυτό υπαγορεύουν οι αγορές και τα οικονομικά συμφέροντα , ενώ οι ωφελημένοι, οι κερδοσκόποι και οι υπαίτιοι αποποιούνται των ευθυνών τους.

Δεν μπορουμε να επιτρεψουμε στην Ευρωπη να παρακολουθει ως απλος παρατηρητης ,πως αρπαζονται απο εναν λαο τα ονειρα του για το μελλον. Διοτι τα αβασταχτα μετρα των αιματηρων περικοπων που εχουν επιβληθει εξαναγκαστικα ειναι στην ουσια πραξικοπημα εναντιον της ευρωπαικης δημοκρατιας και μια συνειδητη προσπαθεια να καταπνιξουν την κοινωνια των πολιτων.

Η παγκόσμια οικονομική πολιτική εξευτελίζει ολόκληρη την Ευρώπη και κυρίως την Ελλάδα, ηθικά και υλικά!

Είμαστε αλληλέγγυοι με τους απεργούς της Ελλάδας!

Είμαστε αλληλέγγυοι με τους εργαζόμενους που καταλαμβάνουν νοσοκομεία και επιχειρήσεις!

Είμαστε αλληλέγγυοι με όλους αυτούς που κοπιάζουν στην γεωργία και τον τουρισμό, συχνά για έναν μισθό πείνας .- Εδώ θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι και στην Γερμανία δεν μπορεί να ζήσει πια κάνεις μόνο από χειρωνακτικές εργασίες, διότι οι κατώτατοι μισθοί είναι πλέον πολύ χαμηλοί.-

Και είμαστε αλληλέγγυοι και με όλους αυτούς που βρίσκονται στο χαμηλότερο σκαλοπάτι του εξευτελισμού , τους άρρωστους, τους ανήμπορους, τους ηλικιωμένους τους άνεργους νέους!

Δεν πρέπει να τέλος να ξεχνάμε αυτούς που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους αναζητώντας καταφύγιο στην Ευρωπη.

Σήμερα η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία και αύριο;

Γιαυτό κάνουμε αυτήν την πορεία προς την Αθήνα, το March to Athens!

Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο την αλληλλεγγυη μας, θελουμε να ταρακουνησουμε, θελουμε μια Ευρωπη, μια επανασταση!

Ενωμένοι είμαστε δυνατοί!

Θα συναντηθούμε στις 2 του Μάη στην Πάτρα και από εκεί θα βαδίσουμε όλοι μαζί μέσα από 11 σταθμούς προς την Αθηνα!

Θα συμμετέχουμε στις διεθνείς ήμερες δράσης από τις 12-15 Μάη στην Αθήνα.

Tags:

0 Responses to “κειμενο απο μια ομαδα γερμανων και ολλανδων πεζοπορων και ποδηλατων που θα συμμετεχουν και αυτοι στην AGORA ATHENS απο 2-15 Μαιου”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks