Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Άρθρο του Γιάννη Στεργίου- "ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ"
ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ.
ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 160 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΚΡΥΦΑ ΕΙΤΕ ΦΑΝΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΣΤΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΥ  ( ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ……..ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΑΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΛΥΦΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥΣ……. ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΓΑΤΖΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΡΕΩΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ; ΑΡΑΓΕ ; ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥΣ……ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΛΗ  ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΦΤΛΑΧΤΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΧΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ…….
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΒΛΑΧΟΚΟΥΡΑΔΑ ΝΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙ ΤΑ ΣΤΕΙΘΕΙ ΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩΓΛΥΦΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ….
ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟ ΕΠΙΔΟΞΟ ΚΛΕΦΤΑΡΑ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ…..ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ…..ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑΣ……
ΒΑΡΕΘΗΚΑ!
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ…
ΒΑΡΕΘΗΚΑ……
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ….
ΑΠΙΥΔΗΣΑ……
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΠΗΓΩ  ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΜΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ……..

Tags:

0 Responses to “Άρθρο του Γιάννη Στεργίου- "ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ"”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks