Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Έρχονται ποινές για τη μούντζα στους επίσημους


Διαβάστε τι αναφέρει το υπουργείο Παιδείας για τη μούντζα των μαθητών σε παρέλαση στα Γιάννενα
Την έντονη αντίδραση του υπουργείου Παιδείας προκάλεσε, η μούντζα των μαθητών, κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την επέτειο της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων.
Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης όταν οι καθηγητές φυσικής αγωγής των δυο δημόσιων σχολείων που παρέλασαν στα Γιάννενα έδωσαν το πρόσταγμα στους μαθητές τους "Κλίνατε απ' αριστερά" μόλις πλησίασαν στην εξέδρα των επισήμων, ενώ ο σημαιοφόρος του σχολείου φώναξε "Είστε μ*λάκες!".
Τότε αγόρια και κορίτσια που φοιτούν στα σχολεία της πόλης γύρισαν το κεφάλι τους αριστερά, ενώ φώναξαν και συνθήματα κατά των παρευρισκομένων και ακολούθησε η μούντζα προς τους επίσημους.
Το υπουργείο κάνει λόγο για "απαράδεκτο φαινόμενο" και προαναγγέλλει ποινές για όλους όσους εμπλέκονται στο περιστατικό.
Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας
"Το χθεσινό φαινόμενο είναι απαράδεκτο και νομίζω ότι λύπησε βαθιά όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Προσέβαλε μια εθνική ημέρα, το συμβολισμό μιας πόλης και προσέβαλε περισσότερο αυτούς που το έκαναν και όχι αυτούς στους οποίους απευθυνόταν.
Ας αφήσουμε μακριά τα νέα παιδιά από όλες τις πολώσεις και τις συγκρούσεις που έχουν πολλών ειδών χαρακτηριστικά. Οι νέοι άνθρωποι είναι αυτοί που πραγματικά οργίζονται και θυμώνουν περισσότερο από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Οι νέοι άνθρωποι, όμως, είναι αυτοί που εκφράζουν και το ήθος της Ελλάδας.
Όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, έχει δοθεί εντολή στους Διευθυντές και έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα, για το πώς έγιναν αυτά τα επεισόδια ώστε να καταλογιστούν ευθύνες όπου υπάρχουν, σε όλα τα επίπεδα".
πηγη;news247.gr

Tags:

0 Responses to “Έρχονται ποινές για τη μούντζα στους επίσημους”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks