Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Γυναίκα λυκειάρχης με... επικάλυψη σοκολάτας


Τρίζει η καρέκλα διευθύντριας σε Λύκειο στις ΗΠΑ. Ανέβασε στο Facebook φωτογραφία, στην αγκαλιά νεαρού και συνοδεία... σοκολάτας
Μία διευθύντρια σε λύκειο του Νότιου Μπρονξ παραβίασε τον κώδικα δεοντολογίας, όταν ανέβασε μία άσεμνη φωτογραφία της σε προφίλ της σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε σε όλους τους διαδρόμους του σχολείου έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.
Η επίμαχη, λοιπόν, φωτογραφία απεικονίζει την γυναίκα να είναι ελαφρώς ενδεδυμένη και να λικνίζεται στην αγκαλιά ενός γυμνόστηθου νεαρού.
Οι δύο τους φαίνεται να είναι πασαλειμμένοι σε όλο τους το σώμα με σιρόπι σοκολάτας απολαμβάνοντας την στιγμή σε ένα τοπικό κέντρο διασκέδασης.
Το στιγμιότυπο αυτό, η Sharron Smalls  είχε μέχρι πρότινος ορίσει ως εικόνα του προσωπικού της προφίλ στο Facebook, ενώ τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με την οργή των μαθητών της και του συλλόγου γονέων.
Αντιδράσεις μαθητών και συλλόγου καθηγητών
Η μαθητική νεολαία χαρακτήρισε αυτή την φωτογραφία απαράδεκτη, όταν μάλιστα η ίδια η διευθύντρια έχει επιβάλλει εντός του σχολικού περιβάλλοντος έναν ιδιαίτερα αυστηρό τρόπο ένδυσης.
"Δεν θέλει να ερχόμαστε στο σχολείο με κοντά σορτσάκια και έπειτα γυρνάει και κάνει κάτι τέτοιο", δηλώνει η τελειόφοιτη Tehrra Smith, η οποία φοβάται μήπως κάτι τέτοιο στιγματίσει το μέλλον της στο πανεπιστήμιο.
"Ανεξάρτητα με το πως θα καταλήξει το θέμα, η λυκειάρχης Smalls πρέπει να φύγει", δήλωσε με την σειρά του ένας καθηγητής μαθηματικών που διδάσκει για 19 ολόκληρα χρόνια στο λύκειο του Μπρονξ.
Παράλληλα, η λυκειάρχης κατηγορείται ακόμα για παράνομη πριμοδότηση των μαθητών με βαθμούς.
Οι καθηγητές φοβούνται, ότι αυτοί η πριμοδότηση μπορεί να οδηγήσει περισσότερους από 100 μαθητές να μην αποφοιτήσουν από το λύκειο, καθώς δεν διαθέτουν αντίστοιχους βαθμούς σε μαθήματα μαθηματικών υψηλού επιπέδου.
 πηγη:news247

Tags:

0 Responses to “Γυναίκα λυκειάρχης με... επικάλυψη σοκολάτας”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks