Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Σκληρή επιστολή από απλήρωτους εργαζομένους στο ΠΑΣΟΚ


Σκληρή επιστολή από απλήρωτους εργαζομένους στο ΠΑΣΟΚ
Επιστολή αγανάκτησης την οποία υπογράφει η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Απλήρωτων Εργαζομένων στο ΠΑΣΟΚ, απεστάλη προς τα ΜΜΕ. Οι εργαζόμενοι που τονίζουν πως παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 10 μήνες μιλούν «για τρομοκρατία που ασκούν "νέοι σωτήρες" του Κόμματος ώστε "να κάτσουμε στα αβγά μας γιατί δεν θα πάρουμε ούτε σεντς"» και προτείνουν, για την καταβολή των δεδουλευμένων, να πουλήσουν τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ τις βίλες και τα κότερα.

Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν:
«Η εργοδοσία μάς οφείλει μισθούς 10 μηνών. Το 2012 πήραμε ποσά των 500 ευρώ που καλύπτουν περίπου μισθούς Ιανουαρίου
και Φεβρουαρίου, το δώρο του Πάσχα και το επίδομα αδείας και τώρα "διαρρέουν" ότι θα δώσουν μόνο το δώρο των Χριστουγέννων, φοβούμενοι το αυτόφωρο σε περίπτωση καταγγελίας.
(Να μη φοβούνται... απλά να είναι σίγουροι ότι ήδη έχουμε έτοιμες τις καταγγελίες, που θα φτάσουν στις Αρχές πέντε λεπτά μετά τη λήξη της προθεσμίας της καταβολής του δώρου...)
Δηλώνουμε επίσης ότι η τρομοκρατία που ασκούν "νέοι σωτήρες" του Κόμματος ώστε "να κάτσουμε στα αβγά μας γιατί δεν θα πάρουμε ούτε σεντς" δεν θα τους βγει σε καλό.
Τέλος, θα θέλαμε να πούμε στα νέα "παλιά" μεγαλοστελέχη, όταν μας μιλούν για κατανόηση, να σκεφτούν ότι αυτοί και οι οικογένειές τους είναι "χορτάτοι", και κάτι άλλο... επειδή μας ρωτούν για το πού θα βρουν τα λεφτά να μας πληρώσουν, έχουμε απάντηση...
ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ!!!».
http://www.ert.gr

Tags: , , ,

0 Responses to “Σκληρή επιστολή από απλήρωτους εργαζομένους στο ΠΑΣΟΚ”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks