Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Πλησιάζει ο καιρός που το παρασκήνιο θα περάσει στο προσκήνιο!Το βασικό πράγμα που φοβάται η παγκόσμια διαπλοκή είναι το μαζικό, μη καθοδηγούμενο από κόμματα, συνδικάτα, ΜΚΟ, μεγάλο-καναλάρχες, «ανθρωπιστικές» οργανώσεις και όλα τα καλά του συστήματος, ανθρώπινο ξέσπασμα. Αυτό παραδέχεται ο εκ των ιδρυτών της Τριμερούς Επιτροπής με χρήματα από τον Ροκφέλερ, Zbigniew Brzezinski, σε πρόσφατη ομιλία του στην Πολωνία.
Πάντα υπάρχουν οι εκτός σπηλαίου άνθρωποι, που ενημερώνουν, τους συμπολίτες τους για το τι έρχεται, κοιτώντας πίσω από τα γεγονότα. Αυτούς ο Brzezinski τους ονομάζει «λαϊκιστικούς ακτιβιστές», αφού δεν μοιάζουν στους άλλους ακτιβιστές του συστήματος που υποτίθεται «κινητοποιούν» την κοινωνία για υποτιθέμενα προβλήματα, κρύβοντας τα πραγματικά.

Η επιτάχυνση των κοινωνικών αλλαγών έχει προκαλέσει σύμφωνα με τον Αμερικανό αναλυτή των ελιτιστών, «ένα καθολικό ξύπνημα της μαζικής πολιτικής συνείδησης».
Αυτό και φοβούνται. Το θέμα είναι πως θα το αποτρέψουν. Πλησιάζει η ώρα που θα αποκαλυφτεί το αληθινό πρόσωπο των παγκοσμιοποιητών.
http://www.pygmi.gr/

Tags: ,

0 Responses to “Πλησιάζει ο καιρός που το παρασκήνιο θα περάσει στο προσκήνιο!”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks