Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

μελλοντική βουλευτίνα



Το κορίτσι μας επιτέλους επέστρεψε. Η μελλοντική βουλευτίνα του νομού Αργολίδας κυρία Μελίνα Τσιλιμίγκρα επέστρεψε στην αγκαλιά της μεγάλης δεξιάς οικογένειας της Νέας Δημοκρατίας. Το καθήκον για τη πατρίδα και ο διακαής της πόθος για προσφορά στο έθνος τούτες τις δύσκολες ώρες, την οδήγησαν επιτέλους στη θέση του στελέχους - συνεργάτη του τμήματος Μεταναστευτικής Πολιτικής του Κόμματος καθώς και της Γραμματείας Οργανωτικού της μεγάλης και σίγουρης φιλελεύθερης, νεοφιλελεύθερης, κεντροδεξιάς, φιλοευρωπαικής και ακροδεξιάς παράταξης. Θυσία έγινε η κοπέλα μας πάλι.

Το Μελινάκη μας είχε δεχτεί έναν ανήθικο πόλεμο όλο αυτό το καιρό που την εμπόδιζε να ασχοληθεί με τα κοινά (δεν κοροιδεύω), πρωταγωνιστούσε δήθεν σε ταινία ή φωτογράφιση πορνό (δεν κοροιδεύω) αλλά παρόλα αυτά, ακόμη και αυτοί οι ανόητοι Αργολιδείς που πίστεψαν την δολοπλοκία εις βάρος της και την κακολογούσαν, ήξεραν κατα βάθος πως πρόκειται για το πιο εύστοχο και βαθυστόχαστο πολιτικό μυαλό της περιοχής μας και των περιχώρων (κοροιδεύω). Τέτοιο πολιτικό κεφάλι μιά φορά τα χίλια χρόνια βγαίνει (κοροιδεύω ξανά).
Μελινάκη μου, τώρα που ξεδιαλύθηκαν όλα και θα κατέβεις επιτέλους υποψήφια βουλευτής με το κόμμα που πάντα υποστήριζες, να ξέρεις πως το μπλογκ και οι χιλιάδες οπαδοί του είναι στο πλευρό σου και έτοιμοι να στηρίξουν την προεκλογική σου εκστρατεία. Γιατί μια νίκη δικιά σου Μελίνα μου, είναι νίκη του λαού και της δημοκρατίας.
Πάντα τέτοια και γιατί όχι  και στη Χρύσή Αυγή με πλειοψηφία!!!
Ακολουθεί ένα απο τα δεκάδες βίντεο που κυκλοφορούν στο δίκτυο και δείχνουν το βάθος του πολιτικού στοχασμού της Μελίνας μας που τώρα καρπώνεται το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Τότε, το κόμμα του κυρίου Καρατζαφέρη. Απολαύστε!!!

Tags: , ,

0 Responses to “μελλοντική βουλευτίνα”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks