Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Απίστευτο! Ασφαλέστερη η Συρία από την Ελλάδα για επενδύσεις!


Πιο επικίνδυνη για τους επενδυτές, ακόμη και από χώρες όπως το Καζακστάν, ή η Συρία που σπαράζεται από τον εμφύλιο, θεωρείται πλέον η Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας BDO η οποία είναι μια διεθνής εταιρία συμβούλων, που αναλαμβάνει να "μετράει" το ρίσκο των...
επενδυτών σε μια χώρα, συνεπώς η γνώμη της είναι βαρύνουσα.
Η κρίση χρέους παραμένει μια από τις κύριες ανησυχίες, σε τέτοιο βαθμό που οι επενδύσεις στην Ελλάδα θεωρούνται πιο επισφαλείς απ' ότι στην Συρία, την Αίγυπτο ή το Καζακστάν.
Η έρευνα δείχνει ότι το 17% των οικονομικών διευθυντών των επιχειρήσεων που συμμετείχαν, πιστεύει ότι οι επενδύσεις στην Ελλάδα είναι ριψοκίνδυνες , ενώ η Ισπανία θεωρείται ελαφρώς πιο ασφαλής με 14%.
Το 12% θεωρεί επικίνδυνο το Πακιστάν, 11% την Αίγυπτο και 10% το Καζακστάν. Μόνο το Ιράν και το Ιράκ θεωρούνται πιο ασταθείς χώρες, σε σχέση με την Ελλάδα.
Βλέπουμε λοιπόν άλλη μια επιτυχία του Mνημονίου το οποίο κατάφερε να "φτωχοποιήσει" την χώρα και να την κάνει ακατάλληλη για επενδύσεις. Χάρις τους φωστήρες του ΔΝΤ οι επενδυτές προτιμούν ακόμα και την Συρία σε εμπόλεμη κατάσταση. Εύγε, εις ανώτερα!
Από: defencenet.gr

Tags: ,

0 Responses to “Απίστευτο! Ασφαλέστερη η Συρία από την Ελλάδα για επενδύσεις!”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks