Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Δηλώσεις πολιτικών για την αυτοκτονία... Καλύτερα να μασάςΠλήθος αντιδράσεων προκαλούν οι δηλώσεις πολιτικών που επιχειρούν με «άγαρμπες» τοποθετήσεις...
Δηλώσεις πολιτικών για την αυτοκτονία... Καλύτερα να μασάς
να υποβαθμίσουν την τραγικότητα της είδησης της αυτοκτονίας του 77χρονου συνταξιούχου στην πλατεία Συντάγματος. 


Μετά την δήλωση του Πάνου Μπεγλίτη ότι «κανείς δεν ξέρει αν είχε χρέη ή τα έφαγε ο ίδιος ή αν του τα έφαγαν τα παιδιά του» που σχολιάστηκε με ιδιαίτερα αρνητικό τρόπο στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, μια νέα δήλωση του υφυπουργού Εσωτερικών, Πάρι Κουκουλόπουλου δημιουργεί νέο κύμα αντιδράσεων.

Ειδικότερα, μιλώντας για το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο άτυχος ηλικιωμένος, όπου έγραφε ότι «αυτοκτονεί γιατί δεν θέλει να καταλήξει να ψάχνει στα σκουπίδια» ο Πάρις Κουκουλόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, υποστήριξε ότι το συμβάν δημιουργεί αφωνία, περισυλλογή και προβληματισμό, ωστόσο επιχείρησε να ερμηνεύσει το σημείωμα του 77χρονου αυτόχειρα λέγοντας το εξής: «Μιλά στο όνομα πολλών, γιατί προφανώς ένας συνταξιούχος φαρμακοποιός, όσα χρόνια κι αν περάσουν από τη σύνταξή του, δεν ψάχνει ποτέ στα σκουπίδια».

Ο υφυπουργός Εσωτερικών θεώρεισε μάλιστα κατάλληλο να αναφερθεί και στις φαρμακευτικές δαπάνες στο δημόσιο, συνδέοντάς τες με την αυτοκτονία!

«Εάν ο ίδιος άνθρωπος είχε άλλη προσέγγιση, θα μπορούσε να μας βοηθήσει και πολύ καλά για το πώς τα 4 δισ. του 2004 για δαπάνες φαρμάκου έγιναν 9 δισ. μέσα σε λίγα χρόνια».
πηγη:επικαιρα

Tags:

0 Responses to “Δηλώσεις πολιτικών για την αυτοκτονία... Καλύτερα να μασάς”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks