Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΑΕΚ -ΜΟΝΗ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΩ!!!!


Μόνη Ξανά Δεν θα σε Αφήσω... ¨Η ΑΕΚ χρειάζεται τον μοναδικό κ παντοτινό υποστηριχτής της..! Ο κόσμος να δώσει την απάντηση του! Πάμε όπως παλιά! Η ομάδα ο προπονητής κ η ιστορία της το αξίζουν !



Οι πρώτες αντιδράσεις των παικτών φάνηκαν με τη σημερινή τους ανακοίνωση. Εκεί όπου έκαναν σαφές πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και η υπομονή τους για τις οφειλές, τελειώνει. Μάλιστα, μέσω αυτής της ανακοίνωσης, κάνουν λόγο για μία πρώτη κινητοποίηση περιμένοντας να δουν τις επόμενες μέρες αν θα εισακουστούν κάποια από τα αιτήματά τους, πριν προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Οι μέτοχοι, ως γνωστόν, είναι εδώ και καιρό εξαφανισμένοι. Το ταμείο της ΠΑΕ δεν έχει ούτε... κέρματα, ενώ δεν προβλέπονται από πουθενά έσοδα μέχρι το τέλος του μήνα. Πουθενά, πλην μίας περίπτωσης. Αυτής του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το προσεχές Σάββατο. Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του 2011 και ο κόσμος, εκτός από την στήριξη που θα μπορέσει να δώσει για να φτάσει η ομάδα στη νίκη, μπορεί να γίνει (για ακόμα μία φορά) ο «σωτήρας» της.
Αυτή τη φορά, όχι για να γίνουν μεταγραφές, όχι για να πληρωθούν αποδεσμεύσεις ή να καλυφθούν «τρύπες» τον μετόχων που πήδηξαν από το καράβι, αλλά για να πληρωθούν οι παίκτες που εδώ και 10 μήνες είναι απλήρωτοι και κόντρα σε όλους και όλα, έχουν φέρει την ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τοaek365.gr λοιπόν, προτείνει στους εξαφανισμένους μετόχους και στην υπό παραίτηση διοίκηση, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, να μοιραστούν στο ακέραιο στους ποδοσφαιριστές. Ακόμα και μέσω μίας επίσημης ανακοίνωσης, η ΠΑΕ μπορεί να δεσμευτεί προς τον κόσμο, πως τα «καθαρά» έσοδα θα πάνε όλα στους παίκτες.
Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι η τελευταία ευκαιρία της διοίκησης να μπορέσει να μαζέψει κάποια χρήματα και να τα μοιράσει στους παίκτες, ακόμα και αν χρειαστεί να αφήσει στην άκρη κάποιες άλλες υποχρεώσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον κόσμο, που αν γνωρίζει πως με την παρουσία του στο γήπεδο, θα βοηθήσει -διπλά- την ομάδα (οι πολλές απουσίες κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το ματς), είναι δεδομένο πως θα ανταποκριθεί και πάλι στο... κάλεσμα, όπως το έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Έρχονται Χριστούγεννα και οι ποδοσφαιριστές δεν περιμένουν σε «Άγιους Βασίληδες».
Όμως για να συνεχίσουν να παλεύουν κόντρα σε όλους και σε όλα, πρέπει και αυτοί να αντιληφθούν πως έχουν τους... συμμάχους τους. Και αυτοί είναι μόνο οι Ενωσίτες. Μία λοιπόν δημόσια δέσμευση της διοίκησης μπορεί να μας γυρίσει μερικά (όχι πολλά) χρόνια πίσω, τότε που σε παιχνίδι με την Καλλιθέα, το ΟΑΚΑ θύμιζε έδρα με 45.000 κόσμο. Και είναι σίγουρο πως ένας τέτοιος αριθμός προσέλευσης κόσμου, θα δώσει γερή οικονομική βοήθεια στους ποδοσφαιριστές για να αντέξουν.

Tags:

0 Responses to “ΑΕΚ -ΜΟΝΗ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΩ!!!!”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks