Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΖΟΥΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Stefanos Tzoumakas
 ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΖΟΥΜΑΚΑ
<<Παμπάλαια μαθήματα από την αποικιοκρατία για νέο- αποικιακές επιβολές.Νέα μαθήματα προσωρινής υποκατάστασης των κανονιοφόρων. >>.
.
1. Η υπεξαίρεση τμήματος των καταθέσεων στις τράπεζες της ΚΥΠΡΟΥ απο τη διεθνή και περιφερειακήΤΡΑΠΕΖΙΚΗ κλεπτοκρατία είναι μια ακόμη εφαρμογή απο τις μεθόδους του δόγματος :σοκ και δέος

2.Ν.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ,αξιολύπητος και ηττημένος απο τη νεφιλελευθερη σπείρα του χρηματιστηριακού καπιταλισμού καζίνο και των νεοφιλελυθερων πολιτικών συμμάχων του, στο Βερολίνο και στις Βρυξέλλες. Η προεκλογική δήλωση του , χαρακτηριστική μεταλλαγμενων και αλλοτριωμένων πολιτικών : "Δεσμεύομαι ότι δεν πρόκειται-και το υπογραμμίζω- εγώ ο Νίκος Αναστασιάδης να υπογράψω μνημόνιο για κούρεμα καταθέσεων" O tempora o mores, ω ήθη ω καιροί!
3.Ομοίως και ο ΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ του Α.ΣΑΜΑΡΑΣ που είχε αναλάβει ανάλογες ...δεσμεύσεις τον Ιούνιο του 2012...
4.ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ :ΜΗΔΕΝ!
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ:ΜΗΔΕΝ!
5.ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ, ΟΙ ΝΕΟΑΠΟΙΚΙΑΚΕΣ ,ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ, επέβαλαν ...συλλογική απόφαση νέων δημοσιονομικών για τη εξασφάλιση των κερδοσκόπων .
6.Στόχος τους - μεταξύ των άλλων -οι πλουτοπαραγωγικοί ενεργειακοί πόροι της Κυπρου καθώς και η επιβολή χάρτη διέλευσης των αγωγών των ενεργειακων πόρων .
7.ΠΟΛΙΤΙΚΗ με εκβιασμούς απο τον ΥΠΟΚΟΣΜΟ , ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.
Νεα μαθήματα προσωρινής υποκατάστασης των κανονιοφόρων.
8.Αυτά τα πολύ παλιά μαθήματα απο την αποικιοκρατία βρίσκουν έδαφος σε ορισμένους υπηκόους και σε νεότερους απολογητές , ευτελείς και ανιστόρητους, όπως πάντα.
9.Η ομόθυμη καταδίκη , η ενεργοποίηση της πλειοψηφίας του προοδευτικου κόσμου αποτελεί και πάλι την εγγύηση για τις νέες νίκες απέναντι σε τοσο παλιές βαρβαρότητες >>.

Tags: , ,

0 Responses to “ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΖΟΥΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks