Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

O Αγώνας καταδικάζει το νεοθωμανικό παραλήρημα του Μπαγίς... “χρόνια σκλαβιές ατέλειωτες, τον πάτσο και τον κλώτσον τους, τζαι μεις τζιαμέ, ελιες τζαι τερατσιές πάνω στον ρότσο τους”!


Η Δ.Κ.Κ.Φ. Αγώνας με ανακοίνωσή της καταδικάζει τις προκλητικές δηλώσεις του διαπραγματευτή της Άγκυρας με την Ευρωπαϊκή Ένωση Εγκεμέν Μπαγίς, ο οποίος χάνοντας την ψυχραιμία του λόγω  στασιμότητας στην οποία περιήλθε η ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην Ε.Ε. στο διάστημα της κυπριακής προεδρίας προέβη σ' ένα αλαλούμ πολύμορφων ειρωνικών δηλώσεων προς τον κυπριακό λαό.
Και συνεχίζει: «Δεν είναι στην κουλτούρα της χώρας του να κτυπάει αυτόν που...
πέφτει αναφέρει, κι όμως για 38 και πέρα χρόνια κρατάνε σκλαβωμένο το βόρειο μέρος της πατρίδας μας, οδηγώντας σε απομόνωση το λαό μας, και σε οικονομικό μαρασμό τα κατεχόμενα εδάφη μας. Έπειτα στο νεοθωμανικό του παραλήρημα επικαλείται τον Αλλάχ όπως βοηθήσει τους Έλληνες της Κύπρου ο διαπραγματευτής ενός ¨κοσμικού¨ κράτους της Τουρκίας.
Καταδικάζουμε τις μεθοδεύσεις της τουρκικής διπλωματίας και απορρίπτουμε ως απαράδεκτη την εισήγησή του Μπαγίς και διαχρονική θέση της Άγκυρας για τετραμερή διάσκεψη που μόνο στόχο έχει την αναβάθμιση του ψευδοκράτους σε κράτος διαπραγματευτή της λύσης του Κυπριακού.
Απαντούμε πως ο λαός μας έχει σθεναρές αντιστάσεις και η οικονομική δυσπραγία δεν θα τον λυγήσει. Άντεξε χειρότερα, “χρόνια σκλαβιές ατέλειωτες, τον πάτσο και τον κλώτσον τους, τζαι μεις τζιαμέ, ελιες τζαι τερατσιές πάνω στον ρότσο τους”».

Tags: , ,

0 Responses to “O Αγώνας καταδικάζει το νεοθωμανικό παραλήρημα του Μπαγίς... “χρόνια σκλαβιές ατέλειωτες, τον πάτσο και τον κλώτσον τους, τζαι μεις τζιαμέ, ελιες τζαι τερατσιές πάνω στον ρότσο τους”!”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks