Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

1 εκ. ευρώ το χρόνο δίνει η ΕΡΤ για ειδικούς συμβούλους!


Στην λίστα των συμβάσεων περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων ένας γυμναστής και ένας ασφαλιστικός σύμβουλοςΑπό τον περασμένο Σεπτέμβριο, η ΕΡΤ συνεχίζει τις προσλήψεις ειδικών συμβούλων και προσωπικού ειδικών θέσεων με τα άτομα που προσλήφθηκαν να είναι πάνω από 21 και το συνολικό κόστος για την ΕΡΤ να ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Πρόκειται για συμβάσεις στις οποίες περιλαμβάνονται ειδικές αμοιβές που φτάνουν από 2500 ευρώ έως και 4500 ευρώ.

Ανάμεσα στα 21 άτομα που προσλήφθηκαν δεν περιλαμβάνονται ορισμένες ανανεώσεις, όπως για παράδειγμα του Γιάννη Πολίτη και της Πηνελόπης Γαβρά που παρουσιάζουν την πολιτική εκπομπή "Πέμπτη βράδυ x 2". Ή της Ελλης Στάη και της συνεργάτιδάς της Νικόλ Λιβαδάρη, με τις οποίες δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι στιγμής πλήρως η κατάσταση καθώς οι συμβάσεις τους λήγουν στις αρχές Φεβρουαρίου και δεν υπάρχει οριστική απόφαση για τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας τους με την ΕΡΤ.
Τελευταία πρόσληψη ειδικής συμβούλου στην ΕΡΤ είναι αυτή της δημοσιογράφου Βούλας Κεχαγιά με αντικείμενο απασχόλησης όπως περιγράφεται στην ενός έτους σύμβασή της "Θέματα συμβούλου ενημέρωσης".
Στην ίδια λίστα περιλαμβάνονται και οι Αντώνης Λιάρος, Αθηνά Σαλαγκούδη, Γιώργος Κουβαράς, Χαράλαμπος Παπαπαναγιώτου, Χρήστος Μαχαίρας, Μανούσος Καμπανέλλης, Γιώργος Αντωνίου, Σταύρος Οικονομόπουλος, Γιώργος Νταούλης, Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος, Μανώλης Κοττάκης, Ευστάθιος Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Κυριακούλης, Ματίνα Ρέτσα, Χριστίνα Αρμάνη, Χαράλαμπος Σταθάκης, Μανώλης Τσακίρης κ.ά.
Πρόκειται στην πλειονότητά τους βέβαια για δημοσιογράφους και για δύο σκηνοθέτες, αλλά το περίεργο είναι ότι περιλαμβάνονται και ένας ...γυμναστής και ένας ...ασφαλιστικός σύμβουλος!

πηγη:aek365

Tags: , , ,

0 Responses to “1 εκ. ευρώ το χρόνο δίνει η ΕΡΤ για ειδικούς συμβούλους!”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks