Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Το τέλος της Ευρώπης: Απαγόρευση τοποθέτησης του παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Μεγάλη Πλατεία των Βρυξελλών...


Φέτος, δεν θα το δείτε, αλλά στη θέση του ένα... "φαρμακείο"! Δείτε πιο κάτω.
Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι των Βρυξελλών, απαγόρευσαν την περασμένη Τετάρτη την εγκατάσταση του παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου για να μη «προκαλέσει τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς που μπορούν να το θεωρήσουν προσβλητικό».
Ένα «φωτισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο» τοποθετείται όμως κάθε χρόνο από «αμνημόνευτα» χρόνια στη Grand’ Place (Μεγάλη Πλατεία) των Βρυξελλών. 
Αλλά φέτος, τόσο το δέντρο όσο και η Φάτνη (αν και του Μουσουλμάνου Προφήτη Ιησού) δεν θα εγκατασταθούν.

Πολλές πόλεις στο Βέλγιο έχουν μουσουλμανικό πληθυσμό σε πλήρη άνθηση. Μια μελέτη του 2008 έδειξε ότι οι μουσουλμάνοι αποτελούν το 25,5% του πληθυσμού των Βρυξελλών, το 3,9% στη Φλάνδρα, και το 4,0% στη Βαλλονία.

Δύο μουσουλμάνοι έχουν εκλεγεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης των Βρυξελλών και έχουν υποσχεθεί ότι θα μετατρέψουν το Βέλγιο σε ισλαμικό κράτος βασισμένο στο νόμο της σαρίας.

Ως εκ τούτου, μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί όλες αυτές οι χώρες κατακρίνουν το Ισραήλ: είναι η μόνη χώρα που προστατεύει από την ισλαμική μάστιγα!

Avi Retschild - JSSNews   Πηγή
  

Tags:

0 Responses to “Το τέλος της Ευρώπης: Απαγόρευση τοποθέτησης του παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Μεγάλη Πλατεία των Βρυξελλών...”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks