Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Διαγράφει ο Βενιζέλος όσους δεν υπερψηφίσουν.


Από τρεις μίνιμουμ έως επτά μάξιμουμ οι διαρροές από το ΠΑΣΟΚ. Τέλος από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Χρυσοχοΐδης;

Το τέλος του ΠΑΣΟΚ όπως το γνωρίσαμε ακόμα και μετεκλογικά αναμένεται να σηματοδοτήσει η ψηφοφορία για τα μέτρα, με....
τον Ευάγγελο Βενιζέλο να εμφανίζεται αποφασισμένος να διαγράψει από το κόμμα όσους βουλευτές του δεν ψηφίσουν τα μέτρα.

Οι «πράσινοι» βουλευτές που δεν θα υπερψηφίσουν στην αυριανή ψηφοφορία υπολογίζονται τρεις μίνιμουμ, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσουν και τους επτά. Ήδη έχουν δηλώσει πως θα ψηφίσουν «όχι» οι Θόδωρος Παραστατίδης και Μιχάλης Κασσής, ενώ εκ των πραγμάτων ο Κώστας Σκανδαλίδης «δεν μπορεί να κάνει πίσω και να αλλάξει θέση», όπως επιμένουν οι πληροφορίες αλλά και όσοι τον γνωρίζουν πολύ καλά. Πολύ δύσκολα θα ψηφίσει τα μέτρα ο Γιάννης Κουτσούκος, πρώην Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ-δεν είχε ψηφίσει και επί Λουκά Παπαδήμου και είχε διαγραφεί, πλην όμως επανήλθε στα ψηφοδέλτια όταν άλλαξε η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ- ο οποίος είναι και στενός φίλος του κ. Σκανδαλίδη.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τρεις ακόμα βουλευτές που διαφωνούν και προβληματίζονται τι θα πράξουν, οι Γιάννης Δριβελέγκας, Μάρκος Μπόλαρης και Θεοδώρα Τζάγκρη. «Είναι φίφτι-φίφτι το τι θα πράξουν» είναι η εκτίμηση της Ιπποκράτους.

Τέλος ο Χρυσοχοΐδης;

Ιδιαίτερα προβληματισμένος εμφανίζεται, πάντως, ο Ευ. Βενιζέλος και με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τις δημόσιες διαφοροποιήσεις του, τις παρασκηνιακές επαφές του και το «φλερτ» που - η Ιπποκράτους πιστεύει ότι - έχει με τον Αντ. Σαμαρά.

Όλες μάλιστα οι πληροφορίες συγκλίνουν πως ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αμέσως μετά την ψήφιση των μέτρων, θα αντικαταστήσει και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. 

Βασίλης Σκουρής 
Από:  real.gr

Tags: , ,

0 Responses to “Διαγράφει ο Βενιζέλος όσους δεν υπερψηφίσουν.”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks