Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Σφήνα της Turkish Airlines στις αραβικές αερογραμμές μέσω Αθήνας

Διαρκώς ισχυροποιεί τη θέση της στην ελληνική αγορά η Turkish Airlines η οποία μετά την ανακοίνωση πτήσεων μέσω Κωνσταντινούπολης προς Νέα Υόρκη και Σικάγο ανοίγει «διάδρομο» και για πτήσεις από και προς το Νέο Δελχί.
Στόχος της αεροπορικής εταιρείας είναι να αξιοποιήσει στο έπακρο το μεγάλο ινδικό στοιχείο που ζει κι εργάζεται στη χώρα μας και το οποίο αναγκάζεται να ταξιδεύει κυρίως μέσω Ντόχα ή Ντουμπάι για την πατρίδα του.

Η ενέργεια αυτή αιφνιδιάζει πάντως μεγάλους ανταγωνιστές των τουρκικών αερογραμμών όπως οι Etihad, Emirates και Qatar Airways οι οποίες έχουν προβεί σε επενδύσεις ως προς τα δρομολόγια τους στην Ελλάδα. Μάλιστα η υπαναχώρηση σε επίπεδο επενδύσεων από τη μεριά του Κατάρ βάζει ένα πρόσθετο εμπόδιο στην Qatar Airways, η οποία άλλα σχέδια είχε κάνει κι άλλα δεδομένα πλέον προκύπτουν.

Την επιμέλεια των ενεργειών αυτών εκ μέρους της Turkish Airlines έχει η δραστήρια γενική διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, Gulay Ozturk, η οποία υπήρξε και η εμπνεύστρια της αεροπορικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης  - Κωνσταντινούπολης, καθώς και της προσπάθειας αξιοποίησης της ανάγκης σύνδεσης από Ελλάδα προς ΗΠΑ με ενδιάμεσο σταθμό κοντινότερο από τη Φρανκφούρτη ή το Άμστερνταμ.


Πηγή: newmoney.gr

Tags: ,

0 Responses to “Σφήνα της Turkish Airlines στις αραβικές αερογραμμές μέσω Αθήνας”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks