Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΩΤΟ: Ο «Καραϊσκάκης» με Χρυσαυγίτες έσπασαν πάγκους στο Μεσολόγγι

ΦΩΤΟ: Ο «Καραϊσκάκης» με Χρυσαυγίτες έσπασαν πάγκους στο Μεσολόγγι
Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση επισκέφθηκε σήμερα το πρωϊ την λαϊκή αγορά Μεσολογγίου.
Σε δηλώσεις του ο βουλευτής τόνισε ότι σκοπός είναι ηπάταξη του παρεμπορίου.
«Πολεμάμε το παρεμπόριο, ήρθαμε εδώ σήμερα να δούμε την δημοτική αστυνομία και τις αστυνομικές αρχές να κάνουν ελέγχους,  και αφού κωλυσιεργούσαν το κάναμε εμείς. Αυτές οι προσπάθειες θα συνεχιστούν γιατί αυτοί που πληρώνουν δεν είναι χαζοί και κάποιοι άλλοι να μην πληρώνουν. Ο κόσμος μας ενθαρρύνει και μας λέει να προχωρήσουμε».
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής περιόδευσαν στην λαϊκή και κατέστρεψαν τρεις πάγκους παράνομων μικροπωλητών ενώ μόλις τους αντιλήφθηκαν άλλοι δύο – τρεις αλλοδαποί που ήταν παράνομοι τα μάζεψαν και έφυγαν.

Πρέπει να σημειωθεί πως στην λαϊκή υπήρχε και κλιμάκιο δύο ατόμων της δημοτικής αστυνομίας οι οποίοι έκαναν τακτικούς ελέγχους, όπως μας ανέφεραν, ενώ ήταν εκεί αρχικά ένας αστυνομικός και αργότερα ήρθαν και δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
ΠΗΓΗ: aixmi-news.gr
Την ώρα που ο εργαζόμενος λαός διαδηλώνει στη ΔΕΘ, αλλά και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, και διαμαρτύρεται για τις νέες περικοπές και την πολιτική της τρόικα, που μας γυρίζει σε εργασιακό μεσαίωνα, οι νεοναζιστικές συμμορίες της Χρυσής Αυγής λαϊκίζουν επικίνδυνα κυνηγώντας μικροπωλητές στις λαϊκές αγορές και αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη και δράση
Τα τάγματα εφόδου δρουν ανενόχλητα σε ολόκληρη την επικράτεια και τραμπουκίζουν επικίνδυνα διολισθαίνοντας σε πράξεις που επαναφέρουν στις μνήμες μαύρες εποχές…

Tags:

2 Responses to “ΦΩΤΟ: Ο «Καραϊσκάκης» με Χρυσαυγίτες έσπασαν πάγκους στο Μεσολόγγι”

μαχόμενος δικηγόρος είπε...
8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 9:31 μ.μ.

Μάρκος Κουντουρούδας
15 minutes ago ·

Ωραίοι αυτοί οι "Νταήδες" της "Χρυσής Αυγής"...κακοποιούν ολιγάριθμους και ανήμπορους μετανάστες (άσχετα αν είναι νόμιμοι ή όχι, ή αν ασκούν παραεμπόριο ή όχι) με το πρόσχημα της "αποκατάστασης της Τάξεως" ! Γιατί δεν πάνε στο Κολωνάκι ; Στο Παλαιό Ψυχικό, τη Φιλοθέη, την Πολιτεία, το Κεφαλάρι, την Κάντζα και γενικά όπου αλλού είναι τα σπίτια των Λαμογιοειδών, που τα έφτιαξαν με τα Κλεψιμαϊκα και να τα κάνουν "καλοκαιρινά" ; Γιατί δεν επιτίθενται σε εισπρακτικές εταιρείες, υποκαταστήματα Τραπεζών και μεγαλοεπιχειρήσεων, όπως της VODAFONE (αλήθεια πότε θα πληρώσει το πρόστιμο των Ευρώ €70.000.000,00 από τις υποκλοπές του 2005-2006 ;!), κλπ, να τα κάνουν "θερινά" και τα οποία έχουν Αφαιμάξει τα χρήματα των Ελλήνων και είναι πάντα στο απυρόβλητο ; !!!


μαχόμενος δικηγόρος είπε...
8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:05 μ.μ.

δεν κατάλαβα δηλαδή, οι Ελληνες μικροπωλητές στα πανηγύρια πουλάνε γνήσια ? έχουν ταμειακές μηχανές ? έχουν άδειες ? Σωστά να σταματήσουν οι αλλοδαποί, αλλά και οι δικοί μας παράνομοι να διώκονται εξ' ίσου....
τα υπόλοιπα είναι φτηνά κολπάκ
ια για αύξηση ποσοστών....
Αριστος στο Μαρκετινγκ ο Μιχαλολιάκος, παίρνει 10 με τόνο...
όποιος ξέρει όμως καταλαβαίνει ότι όλα αυτά είναι εντελώς για λαική κατανάλωση, η δε αντίσταση του χώρου αυτού εξαντλείται εκεί που τους παίρνει, χτυπάνε αυτούς που δεν μπορούν να αντεπιτεθούν.... όπως είπες σωστότατα σε άλλη ανάρτηση Μάρκο, τολμάνε να επιτεθούνε σε κανένα μεγαλολαμόγιο.
Αν τους βαστάει, ραντεβού έξω από του Λαυρεντιάδη.....
σιγά μην εμφανιστούν, σας δίνω διεύθυνση, στην Βάρκιζα είναι


Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks