Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

WSJ : "Θα παραμείνει ο Έλληνας Σούπερ Μάριο"

Και να πως ο ξένος τύπος επιβεβαιώνει τις σημερινές δηλώσεις Σκανδαλίδη αφού και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού τους φαίνεται πιο λογικό να συνεχίσει την πρωθυπουργία του ο κ.Παπαδήμος.Ενας νοσηρός εγκέφαλος θα σκεφτόταν ότι όλα έχουν προγραμματιστεί εδώ και καιρό, αλλά δε γίνονται αυτά στον αγγελικό μας κόσμο θέλουμε να πιστεύουμε.

Πολύ πιθανό θεωρεί το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Λουκάς Παπαδήμος στην ηγεσία της Ελλάδας και μετά τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών η Wall Street Journal.

Η ιστοσελίδα της αμερικανικής εφημερίδας γράφει στη στήλη blogs, άρθρο με τίτλο «Η ελληνική έκδοση του Σούπερ Μάριο (σ.σ. εννοώντας τον Μόντι) μπορεί να παραμείνει».

Ο αρθρογράφος τονίζει ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι στις εκλογές δεν θα υπάρξει ξεκάθαρος νικητής, αφού η ΝΔ που προηγείται δύσκολα θα εξασφαλίσει αυτοδυναμία. Γι' αυτό θεωρείται πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να κληθεί ξανά ο κ. Παπαδήμος να κυβερνήσει την Ελλάδα.

Το δημοσίευμα της WSJ κάνει παράλληλα λόγο για αυξημένες πιθανότητες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να σχηματίσουν κυβέρνηση συνεργασίας, ώστε να αποφύγουν τις επαναλαμβανόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, με τον πρωθυπουργό να είναι αυτός που θα ηγηθεί μιας νέας κυβέρνησης συνεργασίας.

Η WSJ επισημαίνει ότι εάν ο Λουκάς Παπαδήμος δεχθεί και επιβάλλει αυστηρούς όρους για πως θα κυβερνήσει τότε ίσως δημιουργηθεί ένας νέος Μάριο Μόντι.

«Η ελληνική έκδοση ενός Σούπερ Μάριο είναι το καλύτερο πράγμα για το οποίο μπορούν να ελπίζουν η Ελλάδα και η Ευρώπη» καταλήγει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
   

Tags: ,

0 Responses to “WSJ : "Θα παραμείνει ο Έλληνας Σούπερ Μάριο"”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks