Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Πρώτα γιαούρτωμα και μετά μπουγέλο από συνταξιούχο στον Βενιζέλο στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ!


Πρώτα γιαούρτωμα και μετά μπουγέλο από συνταξιούχο στον Βενιζέλο στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ!Δυσάρεστη έκπληξη για τον Ευάγγελο Βενιζέλοστην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. 

Πριν από λίγα λεπτά, οργισμένος συνταξιούχος, ο οποίος δηλώνει ΠΑΣΟΚ εκσφενδόνισε γιαούρτι και μετά ένα μπουκάλι με νερό προς τον υποψήφιο πρόεδρο, λίγο πριν ο Ε. Βενιζέλος ανέβει στο βήμα για την ομιλία του. 

Ο συνταξιούχος τόνισε ότι έχει απελπιστεί από τιςδιαρκείς περικοπές στη σύνταξή του, του έχει ανέβει το σάκχαρο και για αυτό προέβη στην εν λόγω ενέργεια. 

Ο Ε. Βενιζέλος, ανέβαλε για λίγο την ομιλία του (στο βήμα βρίσκεται ο Π. Οικονόμου), ώστε να αποσυρθεί για να... αλλάξει!

Θυμίζουμε ότι ο κ. Βενιζέλος και στο παρελθόν είχε γίνει δέκτης... υγρών, καθώς όλοι θυμόμαστε το περιβόητο καφέ του Ρέλλου, έξω από τα παλιά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη...

«Πρόκειιται για ένα μεμονωμένο γεγονός που προήθε από ένα προβληματικό άτομο. Είναι προφανείς οι ευθύνες των υπευθύνων για τη διοργάνωση και την ασφάλεια της συνεδρίασης. Πρόκειται για ενα αμελητέο γεγονός», τονίζουν κύκλοι του Ευάγγελου Βενιζέλου.


Σχετικές φωτογραφίες:



Πρώτα γιαούρτωμα και μετά μπουγέλο από συνταξιούχο στον Βενιζέλο στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ!

water121003.jpg

Tags: ,

0 Responses to “Πρώτα γιαούρτωμα και μετά μπουγέλο από συνταξιούχο στον Βενιζέλο στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ!”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks