Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Οι 200.000 πελάτες των Energa και Hellas Power ξανά στη ΔΕΗ



Και επίσημα τίτλοι τέλους για τις εταιρείες Energa και Hellas Power λόγω της μη εκπλήρωσης εκ μέρους τους των οικονομικών τους υποχρεώσεων.
Ολοκληρώθηκε η καταγγελία σύμβασης και η διαγραφή από το μητρώο της αγοράς των εταιρειών Energa και Hellas Power, όπως γνωστοποιούν με κοινή ανακοίνωσή τους η ΡΑΕ και ο ΔΕΣΜΗΕ.

Οι δύο εταιρείες δεν μπορούν πλέον να προμηθεύουν ενέργεια τους 200.000 πελάτες τους, οι οποίοι από απόψε τα μεσάνυχτα και χωρίς να απαιτείται κάποια άλλη κίνηση εκ μέρους τους επιστρέφουν στη ΔΕΗ, από την οποία θα τροφοδοτούνται από εδώ και πέρα.

Όπως αναφέρει το capital.gr, οι πελάτες των δύο εταιρειών θα έχουν περιθώριο 3 μηνών για να επιλέξουν προμηθευτή της αρεσκείας τους. Οι καταναλωτές αυτοί θα συνεχίσουν να έχουν αδιάλειπτη τροφοδότηση με ηλεκτρικό ρεύμα και δεν κινδυνεύουν με διακοπή της ηλεκτροδότησης. Για το παραπάνω διάστημα, οι υπόψη καταναλωτές τιμολογούνται, όπως ορίζει ο νόμος, με τα αντίστοιχα δημοσιευμένα τιμολόγια της ΔΕΗ.
Η ΔΕΗ έχει ήδη θέσει σε λειτουργία την ειδική τηλεφωνική γραμμή: 214-214-2000 (ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Κυριακή, 08:00 – 20:00).


πηγη:akous.gr

Tags:

0 Responses to “Οι 200.000 πελάτες των Energa και Hellas Power ξανά στη ΔΕΗ”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks