Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

"Βράζε"ι η Κρήτη με τον καθηγητή.Στα δίχτυα του 30 μικρά αγόρια.


- Τον έπιασαν στο κρεβάτι με δυο 13χρονα αγόρια και διαπιστώθηκε ότι βιντεοσκοπούσε τα πάντα
- Οδηγείται απόψε στον εισαγγελέα και δεν τον αναλαμβάνει κανένας δικηγόρος
- Είναι πατέρας δύο παιδιών, της ίδιας ηλικίας με τα θυματά του - Σοκαρισμένη η γυναίκα του!
- Οι συνεννοήσεις μεταξύ του ιδίου και των ανήλικων παιδιών γίνονταν από το ίντερνετ και από κινητά!

Ολόκληρη η χώρα παρακολουθεί τις αποκαλύψεις συγκλονισμένη. Ένας 47χρονος καθηγητής, χρησιμοποιούσε την αγάπη των παιδιών για τον αθλητισμό, με μοναδικό στόχο να ικανοποιήσει τις ακόλαστες ορέξεις του. Τον έπιασαν στο κρεβάτι με δύο ανήλικα παιδιά και σύμφωνα με την αστυνομία ερευνώνται άλλες 30 περιπτώσεις! Άλλα 30 παιδιά που φέρονται μπλεγμένα στα δίχτυα του. Αυτό έχει κάνει την τοπική κοινωνία να βράζει...

''Τον έβλεπαν σαν Θεό - Τον γνώριζαν εκατοντάδες παιδιά''

Όπως αποκαλύπτεται, τα τελευταία 10 χρόνια ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όχι μόνο των μικρών μαθητών και αθλητών που προπονούσε αλλά και των οικογενειών τους. "Μιλάμε για 100άδες παιδιά, που τον έβλεπαν σχεδόν σαν Θεό" λένε χαρακτηριστικά στο Ρέθυμνο και δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για το πως κατάφερε να "ξεγελάσει" τόσο κόσμο. Δείτε το επόμενο βίντεο...

Το προφίλ του αρρωστημένου καθηγητή

Ο 47χρονος ήταν προπονητής στα παιδικά τμήματα μπάσκετ τοπικής ομάδας. Είχε πάρει απόσπαση στο πανεπιστήμιο Κρήτης, όπου κάνει το μεταπτυχιακό του κι εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στα τμήματα υποδομών. Η σύζυγος του έπαθε σοκ όταν ενημερώθηκε για τις κατηγορίες, δεδομένου ότι μαζί του έχει αποκτήσει και συμβιώνουν με τα δύο αγόρια τους, της ίδιας πάνω κάτω ηλικίας με τα θύματα.

Στον εισαγγελέα χωρίς δικηγόρο
Ο 47χρονος οδηγείται απόψε στον εισαγγελέα ενώ από το πρωί δεκάδες μικρά αγόρια πέρασαν την πόρτα του αστυνομικού μεγάρου στο Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της προανάκρισης για την υπόθεση που ξεπερνά την πιο αρρωστημένη φαντασία. Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί γύρω από το πρόσωπό του, είναι πως σύμφωνα με το cretalive.gr, κανένας δικηγόρος δεν εμφανίστηκε διατεθειμένος να αναλάβει την υπεράσπιση του!

ΦΩΤΟ αρχείου από fotolia
ΦΩΤΟ αρχείου από fotolia

Το χρονικό της σύλληψης του παιδεραστη-καθηγητή

Οι άνδρες της Ασφάλειας γνώριζαν εδώ και καιρό τις "ορέξεις" του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού, αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν, τoν έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση και κατάφεραν αργά το βράδυ να τον συλλάβουν μέσα στο σπίτι του, την ώρα που βρισκόταν "παρέα" με δύο ανήλικα αγόρια.
Αρκετοί είναι αυτοί που ρίχνουν ευθύνες στην αστυνομία για το γεγονός ότι δεν κινήθηκε γρήγορα, καθώς οι πρώτες καταγγελίες έγιναν τον περασμένο Μάιο, από οικογένεια μικρού μαθητή που ανησύχησε για τον τρόπο με τον οποίο ο 47χρονος "προσέγγιζε" το παιδί τους.


Από την πλευρά τους ωστόσο οι αστυνομικοί τονίζουν ότι εξαιτίας της σοβαρότητας της υπόθεσης , έπρεπε να προχωρήσουν με προσοχή και μεθοδικότητα για να την "δέσουν" απ' όλες τις πλευρές.

Βιντεοσκοπούσε τα πάντα - Στα χέρια αστυνομικών τα DVD

Οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν στα χέρια dvd και βιντεοκασέτες, καθώς ο εκπαιδευτικός φρόντιζε να καταγράφει τις αρρωστημένες ορέξεις του.  Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι πολλά από τα παιδιά μίλησαν αφού έπαψε πια να αποτελεί απειλή για εκείνα αφού τα εκβίαζε ότι αν άνοιγαν το στομα τους θα πάθαιναν μεγάλο κακό.

H αστυνομική έρευνα, κράτησε 10 ολόκληρους μήνες. Ο 47χρονος προσέγγιζε ανήλικους μαθητές, τους μετέφερε σε ερημικά σημεία στις παρυφές της πόλης του Ρεθύμνου και τα προέτρεπε, αρχικά να ασελγούν μεταξύ τους, και κατόπιν – σε αρκετές περιπτώσεις - με τον ίδιο.

Οι ασελγείς πράξεις συνέβαιναν, είτε σε σπίτια που διατηρούσε, είτε στο αυτοκίνητό του. Οι συνεννοήσεις μεταξύ του ιδίου και των ανήλικων παιδιών γίνονταν είτε μέσω κινητών τηλεφώνων, είτε μέσω «chat» σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
πηγη:newsit

Tags: ,

1 Responses to “"Βράζε"ι η Κρήτη με τον καθηγητή.Στα δίχτυα του 30 μικρά αγόρια.”

Anonymous είπε...
3 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:07 μ.μ.

na sapisei o kariolis kai na ton p....... 1000 atoma sto keli tou kai meta kremasma kai afairesi sarkas kai trofi meta sta skulia


Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks