Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Η πιο μεγάλη Βια είναι η Απόλυση και η Ανεργία...

Η πιο μεγαλη βια ειναι η απολυση και η ανεργια σε μια "υπαρκτη Δημοκρατια, μη Δημοκρατια..".. Ενωμενοι ολοι οι εργαζομενοι και οι ανεργοι, η κοινωνία στο σύνολο της χωρις κόμματα και χρώματα, με μόνο γνώμονα, τις ανάγκες της, τα δικαιώματα της και το καλο της πατρίδας...
Ακομα δεν μπορω να καταλάβω γιατι διχάζονται άνθρωποι, Πολίτες με κοινά χαρακτηριστικά πχ. κοινή εργασία. Οι Αιτίες ειναι πολλες, Φταίει η Κομματοκρατία αλλα και οι υπαλληλοί της , (Εργατοπατερες ) που αντι να κοιτούν το καλό της κοινωνίας, αντι να προτείνουν, απλώς δέχονται τον παρασιτισμό και την ιδιοτέλεια και βέβαια λειτουργούν εις βάρος της κοινωνίας. 
Αυτοι ειναι οι γραφειοκράτες που παραγονται μεσα απο την υπαρκτη Δημοκρατια-μη Δημοκρατια, οι οποίοι οχι μονο δεχονται αλλα και παραγουν διαφθορά.. 
Εαν υπηρχε ενα κίνημα Πολιτών, αφου δεν υπαρχει εδω και πολλα χρονια  ενα Εργατικο, ενα Φοιτητικο κινημα, που να προτεινει, να δημιουργεί  να ειναι πρωτοπόρο σε ιδέες  σε προτάσεις, να εχει οραμα για τον τοπο, να ειναι ενα Μορφωτικό  Δημοκρατικο Κινημα .
Δυστυχως υπαρχει μια ερημος  σε ολα τα επίπεδα και στρωματα της κοινωνιας. 
Εαν υπηρχε ή εαν υπαρξει, τοτε δεν θα ειχαμε σημερα στην χωρα μας κανένα εξωθεσμικό και εσωτερικό παράγοντα που θα κατευθύνει τις ζωές μας. 
Στο χερι μας ειναι, να αλλαξουμε τα πραγματα...
 Το τραγουδι που ακολουθεί μας "γυρίζει" πίσω και μας εξιστορεί την πραγματικότητα της εποχής.. 



Tags: ,

0 Responses to “Η πιο μεγάλη Βια είναι η Απόλυση και η Ανεργία...”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks