Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Πούτιν: Τα ακυρώνει όλα- εκτός από την Τουρκία




Ο Πούτιν τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην Τουρκία. Ωστόσο σοβαρές συζητήσεις για την υγεία του συνεχίζονται. Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός ακύρωσε την επίσκεψή του στη Μόσχα επικαλούμενος την υγεία του Ρώσου προέδρου, ενώ ο Πούτιν έρχεται στην Τουρκία…

Σοβαρές συζητήσεις έχουν γίνει στη Ρωσία για την υγεία του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και συγκεκριμένα για πόνους στην πλάτη και τους τελευταίους δύο μήνες αναγκάστηκε σε ανάπαυση.

Η συζήτηση για την υγεία του Προέδρου έγινε μεγαλύτερη με την ακύρωση  από τη Μόσχα της επίσκεψης του Ιάπωνα πρωθυπουργού  Γιοσιχίκο Νόντα.

Κατά το τελευταίο δίμηνο σπάνιες ήταν οι επισκέψεις το Κρεμλίνο και πολλά ταξίδια του Προέδρου στο εξωτερικό ακυρώθηκαν ή αναβλήθηκαν.

Όλα αυτά οδηγούν σε εικασίες για την υγεία του 60χρονου Πούτιν.

Το Κρεμλίνο διαψεύδει

Το Κρεμλίνο αρνείται τους ισχυρισμούς για την υγεία του Προέδρου. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι ο Πούτιν συνεχίζει να εργάζεται χωρίς διακοπή και ασκείται αθλητικά. Ο εκπρόσωπος Πεσκόφ, διαβεβαίωσε  τους δημοσιογράφους ότι ο Πούτιν θα επισκεφθεί την Τουρκία τη Δευτέρα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα συζητηθούν οι πολιτικές και οι οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών.

Παρά τη διαφωνία μεταξύ της Άγκυρας και της Μόσχας στην κρίση της Συρίας, οι δύο πλευρές θα είναι προσεκτικές ώστε να διατηρηθεί ένα υψηλό επίπεδο συνεργασίας και ανταλλαγής ιδεών, γράφει το δημοσίευμα.

 http://www.echedoros-a.gr

Tags: ,

0 Responses to “Πούτιν: Τα ακυρώνει όλα- εκτός από την Τουρκία”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks