Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Ο δάσκαλος στην ΟΝΝΕΔ , Δημήτριος Νικολάου, αποκάλεσε τον μαθητή του, υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση δημοσίως κωλόπαιδο και του υποσχέθηκε πολλά χαστούκια, όπου τον βρει!!!!!!


=== Ο δάσκαλος στην ΟΝΝΕΔ Δημήτριος Νικολάου, πρώην δήμαρχος Χολαργού, αποκάλεσε τον μαθητή του, υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση δημοσίως κωλόπαιδο και του υποσχέθηκε πολλά χαστούκια, όπου τον βρει!!!!!!
=== Η απόφαση του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, να καταργήσει το υποκατάστημα του ΙΚΑ στο Χολαργό προκάλεσε την...
οργή του τέως γενικού γραμματέα της ΤΕΔΚΝΑ και τέως δημάρχου Χολαργού, Δημήτρη Νικολάου.
=== Τόσο έξαλλος έγινε ο κ. Νικολάου που αποκάλεσε τον υπουργό δημοσίως «κωλ…», ενώ απείλησε ότι θα τον χαστουκίσει όταν τον συναντήσει σε κομματική συνάντηση.
=== Ανέφερε ότι ο κ. Βρούτσης ήταν μαθητής του στην ΟΝΝΕΔ, μαθητής «πέμπτης κατηγορίας», όπως είπε.
=== Τις δηλώσεις που θα δείτε στο βίντεο, ο κ. Νικολάου τις έκανε στο ΔΣ. Αρχικά χρησιμοποίησε τη λέξη «παλιόπαιδο» για τον κ. Βρούτση και στη συνέχεια, όταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του ζήτησε να διαγραφεί η λέξη, το αποδέχτηκε… και την αντικατέστησε με την λέξη κωλόπαιδο. Είναι στο 46΄΄ – 48΄΄ του βίντεο!!!
=== ΠΗΓΗ: AXIA PLUS
=== ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Εσύ, γιατί κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια???? Ξέσκισέ τους όλους….


Tags: , ,

0 Responses to “Ο δάσκαλος στην ΟΝΝΕΔ , Δημήτριος Νικολάου, αποκάλεσε τον μαθητή του, υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση δημοσίως κωλόπαιδο και του υποσχέθηκε πολλά χαστούκια, όπου τον βρει!!!!!!”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks