Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

«Μουσουλμάνοι εξτρεμιστές από Σκόπια- Κοσσυφοπέδιο-Αλβανία πολεμούν κατά του Άσαντ στη Συρία»



Νοέμβριος 30, 2012.

«Ορισμένοι θρησκευτικοί εξτρεμιστές από το Κόσοβο, τα Σκόπια, την Αλβανία, οι οποίοι ήταν φοιτητές σε πανεπιστήμια της Συρίας, έχουν εμπλακεί σε πόλεμο, στο όνομα της θρησκείας, κατά του δικτάτορα Μπασάρ αλ Άσαντ», γράφει το  αλβανικό δημοσίευμα του Κοσσυφοπεδίου.

Σε βίντεο και με on line συνδέσεις γίνονται γνωστές οι μάχες τους στη Συρία. Στις παρουσιάσεις αυτές εμφανίζονται ορισμένα νεαρά άτομα που αγωνίζονται με τα όπλα στα χέρια με επικεφαλής έναν άνδρα με γενειάδα, όλοι ένστολοι και ένοπλοι και εξηγείται στα αραβικά ότι είναι Αλβανοί από την Πρίστινα, τα Σκόπια, το Σαράι κλπ.

Επιπρόσθετα, με βάση τις εξηγήσεις που δίνονται στο βίντεο, μερικοί Αλβανοί έχουν δημιουργήσει στρατιωτική ομάδα, η οποία ονομάζεται «XHEBHETUL NUSRE», ταξιαρχία «Ξένων ShamPristina» (“Të huajve të Shamit” – PRISHTINA), η οποία ομάδα αποτελείται  από Αλβανούς που έχουν αφήσει γενειάδα, γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει:

Κατά την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου στις μάχες της Συρίας, σκοτώθηκε ένα νεαρό άτομο από την Πρίστινα, ο NamanDemolli που γεννήθηκε το 1974.

Η κοινή γνώμη του Κοσσυφοπεδίου, ενθυμείται ότι πρόκειται για το άτομο που επέμενε στη θεμελίωση του μεγαλύτερου μουσουλμανικού τεμένους στην πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στην αυλή του Πανεπιστημίου της Πρίστινα κατά τη διάρκεια διαδήλωσης του 2011, γράφει το δημοσίευμα.
http://www.echedoros-a.gr

Tags: ,

0 Responses to “«Μουσουλμάνοι εξτρεμιστές από Σκόπια- Κοσσυφοπέδιο-Αλβανία πολεμούν κατά του Άσαντ στη Συρία»”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks