Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Προς εξαφάνιση του ισραηλινού κράτους; (2)


Robert Bibeau* (Κεμπέκ). Προηγούμενο άρθρο: Προς εξαφάνιση του ισραηλινού κράτους; (1) 
 Δεύτερη χαμένη ευκαιρία
 Το 1967, κατά τη διάρκεια του Πολέμου των Έξι Ημερών, ο υπεροπλισμένος σιωνιστικός στρατός έκανε μια δεύτερη προσπάθεια να καθαρίσει τα χωριά και την ύπαιθρο της Παλαιστίνης από τους αυτόχθονες κατοίκους της (η γη δήθεν χωρίς λαό). 
Αυτή τη φορά η τακτική απέτυχε παταγωδώς  -μερικές δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι μεταφέρθηκαν μπροστά από αυτή τη δολοφονική εισβολή των σιωνιστικών φαλαγγών, αλλά χωρίς να φύγουν από την Παλαιστίνη. Πήγαν να συγκεντρωθούν στη Λωρίδα της Γάζας, την Ανατολική Ιερουσαλήμ και τη Δυτική Όχθη.

Το Σχέδιο Νταλέθ και όλα τα άλλα δυτικο-σιωνιστικά σχέδια για τη δημιουργία μιας διαρκούς  -αιώνιας, έλεγε ένας τρελός του Γιαχβέ-  νέο-αποικιακής στρατιωτικής βάσης με φρουρά αποτελούμενη αποκλειστικά από μισθοφόρους αμειβομένους από τον αποικιακό δυτικό κατακτητή απέτυχε και πάλι (11).

Δεν ήταν παρά μόνο το 1967 που η αμερικανική κυβέρνηση, που μέχρι τότε δίσταζε να υποστηρίξει το θεοκρατικό και ρατσιστικό εβραϊκό κράτος, αποφάσισε να αναλάβει τη σκυτάλη από το γαλλο-βρετανικό ιμπεριαλισμό  -όπως έπραξε σε όλες τις πρώην ευρωπαϊκές αποικίες- για να ανεγείρει μια νεο-αποικία, αμερικανο-ισραηλινό «αστυνομικό κράτος» στην αποκλειστική υπηρεσία του. 
Η αιώνια αδελφοσύνη μεταξύ του ιμπεριαλιστικού αμερικανικού κράτους και του στρατιωτικού-θεοκρατικού-σιωνιστικού κράτους είχε λοιπόν μια αρχή (1967) και θα έχει τραγικό τέλος. Θα επιστρέψουμε για το τελευταίο.

Ο δημογραφικός όπλος 
Φυσικά, οι φιλοπαλαιστινιακοί ακτιβιστές, οι λαοί που αγαπούν τη δικαιοσύνη όπως και ο ίδιος ο παλαιστινιακός όλοι πιστεύουν ότι, δεδομένου του εντυπωσιακού σιωνιστικού στρατού (που ηττήθηκε δύο φορές από την Χεζμπολάχ), με θερμοπυρηνικές βόμβες, με αεροσκάφη stealth, με την υποστήριξη του ιμπεριαλισμού παρά τις καταχρηστικές ενέργειες  που  διαπράττονται ατιμώρητα από αυτούς τους δολοφόνους με την αδιαφορία της «διεθνούς κοινότητας», όλοι πιστεύουν, λέμε, ότι ο παλαιστινιακός λαός είναι καταδικασμένος και ότι η καθημερινή δοκιμασία του θα τελειώσει μόνο από την πείνα. Πράγματι, οι στολίσκοι της ελπίδας συλλαμβάνονται και θα συλλαμβάνονται σε διεθνή ύδατα, τα παιδιά της Παλαιστίνης έχουν και θα έχουν σπασμένα τα κόκαλα τους και θα εξακολουθούν να φυλακιστούν κατά χιλιάδες, οι γυναίκες και τα παιδιά θα εξακολουθούν να σκοτώνονται από άσχημα αιμοβόρα μη επανδρωμένα αεροπλάνα, όμως ο παλαιστινιακός λαός δεν θα ηττηθεί, γιατί η φαινομενική αδυναμία του κρύβει μια μυστική δύναμη.

Οι ιθαγενείς λαοί της Βόρειας Αμερικής εξαλείφτηκαν μαζικά επειδή παραπλανήθηκαν από ένα ύπουλο κακό: το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, τα τυχερά παιχνίδια και από τον αμερικανικό παρακμιακό τρόπο ζωής. 
Από εκείνη την ημέρα, έχουν σχεδόν πάψει να αντισταθούν, εκτός από περιστασιακές εκρήξεις που γρήγορα καταστέλλονται. Δεν παρέμειναν παρά τέσσερα εκατομμύρια άτομα που πνίγονται σε μια θάλασσα 300 εκατομμύριων ανθρώπων. 
Αντίθετα, ο παλαιστινιακός λαός, εν μέρει επειδή υπόκειται στο σιωνιστικό απαρτχάιντ, αντιστάθηκε καλά στο δέλεαρ της εκφυλιστικής ισραηλινο-δυτικής νεωτερικότητας. 
Ο παλαιστινιακός λαός συνήθισε να επιβιώσει στις χειρότερες συνθήκες του πολέμου εξόντωσης, γνωρίζοντας πώς να κρυφτεί κάτω από τα ερείπια και να αφήσει να περάσουν οι δολοφονικές φαντασιώσεις. 
Ο παλαιστινιακός λαός αντιστάθηκε και αναπαράγεται στη γη των συνομηλίκων του, σε σημείο που σήμερα είναι πλέον αδύνατο να φανταστεί κανείς την εφαρμογή της «τελικής λύσης» κατά αυτού του μαρτυρικού λαού. 
Αν προσπαθούσαν να διαπράξουν το ανεπανόρθωτο, οι σιωνιστές εγκληματίες πολέμου θα συνειδητοποιούσαν γρήγορα ότι ο εξαφανισμός ενός έθνους 10 εκατομμυρίων κατοίκων  -άγριων ​​μαχητών-  που υποστηρίζονται από τους αδελφούς τους σε γειτονικές χώρες είναι αδύνατος, ακόμα και με τη διείσδυση συνενοχών φαλαγγών συνεργατών στις τάξεις του (12).

Όσο περισσότερο προσπαθεί ο ισραηλινός καταπιεστής να εξάλειψει τον παλαιστινιακού λαό τόσο λιγότερο τα καταφέρνει. 
Αργά άλλα σίγουρα, οι Παλαιστίνιες μητέρες τροφοδοτούν με γέννες τον εφεδρικό στρατό αυτού του μαχητικού λαού.
Τα παιδιά που μεγαλώνουν σήμερα θα είναι πιο άγρια από τα προηγούμενα.
Οι Παλαιστίνιοι  -persona non grata οπουδήποτε, ακόμη και σε φιλικές χώρες-  δεν έχουν άλλη επιλογή από το να πολλαπλασιαστούν και να περιμένουν υπομονετικά να κτυπήσει το ρολόι, σε δέκα, είκοσι ή εκατό χρόνια. 
Ο ισραηλινός στρατιωτικός κρατά το ρολόι αλλά ο Παλαιστίνιος γεωργός κατέχει τον χρόνο. Όλα τα άλλα είναι όπως έρχονται, τραγική και θλιβερή μοίρα που δεν αξίζει σε αυτόν τον διακεκριμένο λαό, αλλά αφού πέρασε από εκεί ο δυτικός ιμπεριαλισμός, ο παλαιστινιακός λαός δεν είχε άλλη επιλογή.

Αναστροφή των συμμαχιών
Είναι δύσκολο να προβλέψεις το μέλλον... ειδικά εκ των προτέρων. 
Η προοπτική, μια πολιτικο-οικονομική ειδικότητα στην οποία διακρίθηκαν ο Μάλθους, ο Μακιαβέλι και ο Χένρι Κίσινγκερ, έχει ως στόχο να δώσει εργαλεία στους «ερευνητές» του μέλλοντος, ώστε να μπορέσουν να προβλέψουν το μέλλον. 
Η κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ που αποτελείται από όχι λιγότερο από δεκαέξι υπηρεσίες πληροφοριών μόλις παρέδωσε τον καρπό της ερευνητικής εργασίας της για τα επόμενα είκοσι χρόνια. 
Μια από τις υποθέσεις που λαμβάνεται σοβαρά υπόψη δείχνει το τέλος της αμερικανικής υποστήριξης στην ισραηλινή στρατιωτική βάση της στη Μέση Ανατολή.
Φτάνει να παρατηρήσετε τις εκλογικές πλατφόρμες των δύο μεγάλων κομμάτων για κυβέρνηση όπου το κάθε κόμμα αντιπροσωπεύει μια φατρία Αμερικανών μονοπωλιακών καπιταλιστών για να πειστείτε ότι το Ισραήλ είναι μια προωθούμενη βάση των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Ανατολική Μεσόγειο. 

Εδώ είναι δύο αποσπάσματα από τα προεκλογικά προγράμματα, των Δημοκρατών και μετά των Ρεπουμπλικάνων, όπου ανησυχούν ιδιαίτερα για τον εξοπλισμό αυτού του στρατοπέδου: «η ασφάλεια του Ισραήλ είναι ζωτικής σημασίας για την εθνική ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών» και «Να εξασφαλίσουμε την ποιοτική στρατιωτική υπεροχή του Ισραήλ». (13).

Η έκθεση αυτή, που σκόπιμα διαδίδεται στο Ιράν επιδιώκει να εξετάσει την αντίδραση των γερουσιαστών και των αντιπροσώπων. Πάντα θα υπάρχει χρόνος για να αρνηθεί την αυθεντικότητα της, αν τα πράγματα πάνε στραβά. 
Η έκθεση με τίτλο Προετοιμασία για μια Μέση Ανατολή μετά το Ισραήλ (Preparing For A PostIsrael Middle East), καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ και του Ισραήλ αποκλίνουν σημαντικά. 
Οι συντάκτες της έκθεσης υποστηρίζουν ότι το Ισραήλ είναι σήμερα η μεγαλύτερη απειλή για τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ, επειδή η φύση και οι δράσεις του εμποδίζουν την κανονική σχέση μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και των αραβικών και μουσουλμανικών χωρών και σε αυξανόμενο βαθμό με τη διεθνή κοινότητα. 
Η έκθεση τονίζει την ισραηλινή επέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών μέσω κατασκοπείας και παράνομης μεταφοράς όπλων. Αυτό περιλαμβάνει την υποστήριξη σε πάνω από 60 «κορυφαίες οργανώσεις», που σημαίνει ότι περίπου 7.500 Αμερικανοί αξιωματούχοι υπακούουν στις προσταγές του Ισραήλ και προσπαθούν να εκφοβίσουν τα μέσα ενημέρωσης και τους κρατικούς οργανισμούς (14).

Η αμερικανική κυβέρνηση δεν έχει πια τους οικονομικούς πόρους ούτε τη λαϊκή υποστήριξη για να συνεχίσει να χρηματοδοτεί το Ισραήλ. Δεν είναι πλέον δυνατό να προστεθούν άλλες επιχορηγήσεις στα ήδη δοσμένα περισσότερα από τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια από άμεση ή έμμεση βοήθεια που έχουν καταβληθεί στο Ισραήλ από το 1967, οι φορολογούμενοι αντιτίθενται όλο και περισσότερο να συνεχίσει ο στρατός των ΗΠΑ να εμπλέκεται στη Μέση Ανατολή η έναντι του Ιράν. 
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ, ο Ρεπουμπλικάνος προεδρικός υποψήφιος Ron Paul, οι ακαδημαϊκοί Mearsheimer, Walt, J. Blankfort και Thomas Friedman, δημοσιογράφος στους New York Times, όλοι κατέληξαν σε αυτά τα συμπεράσματα (15). 
Ο δημοσιογράφος Jonathan Cook πρόσθεσε: «Η πραγματικότητα είναι ότι αυτή η πολύτιμη φιλία δεν είναι παρά μόνο ένα παραμύθι νεραϊδών. Διαδόθηκε από τους πολιτικούς για να κρύψουν τις υποψίες και τις πολλές προδοσίες και εξαπατήσεις  -οι οποίες χαρακτηρίζουν αυτή τη σχέση από την ίδρυση του Ισραήλ. Οι αμερικανικές αρχές υπεύθυνες για την ασφάλεια έχουν  -τουλάχιστον ιδιωτικά-   θεωρήσει πάντα ότι το Ισραήλ ήταν ένας συνεταίρος που έπρεπε να μεταχειριστεί με δυσπιστία. Και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η αντιπάθεια είναι ο κανόνας εδώ και δεκαετίες. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι αξιωματούχοι εν ενεργεία και πρώην υπάλληλοι της CIA αναγνώρισαν ότι το establishment της αμερικανικής ασφάλειας θεωρούσε πάντοτε το Ισραήλ ως τη μεγαλύτερη απειλή στο τομέα της αντι-κατασκοπείας στη Μέση Ανατολή»(16).

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον ο «Μπίμπης» κόβει βόλτες αυτές τις ημέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες και ο λόγος για τον οποίον ζήτησε τον επαναδιορισμό της λαϊκής εντολής του παρέα με τον κατάδικο Λίμπερμαν, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των διαπραγματεύσεων που θα ακολουθήσουν.

Υποτροπή του «Βασιλείου του Ισραήλ»
Η αμερικανική αυτοκρατορία έχει υποστεί άσχημες ζημιές. 
Κάθε μέρα πέφτει μια νέα καταστροφή σε αυτό το αβοήθητο έθνος. Η κινεζική αυτοκρατορία προσέχει το κάθε λάθος βήμα της και εύχεται την ημέρα του θανάτου της. 
Το δολάριο δεν πάει καλά, η αμερικανική βιομηχανία δεν πάει καλά, το αμερικανικό χρηματιστήριο δεν πάει καλά,  ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός δεν πάει καλά. 
Το επίκεντρο της παγκόσμιας οικονομίας κινείται προς την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και ο αμερικανικός στρατός, ο στόλος και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη των ΗΠΑ μεταφέρονται προς αυτό το νέο Ελντοράντο, εγκαταλείποντας την παλιά υπερεκμεταλλευόμενη Μεσόγειο (17).

Πριν από τρία χρόνια ξεκινήσαμε μια διαμάχη με ορισμένους αντι-Σιωνιστές. 
Οι τελευταίοι μου επανέλαβαν συνέχεια τα ρεφρέν τους για συνωμοσίες της διεθνούς ισραηλιτικής «εβραιοσύνης» συνδεδεμένες με την AIPAC, σε συνεννόηση με την Μασονία, τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και tutti quanti (18). 
Μην με παρεξηγήσετε, όλοι αυτοί οι συνωμότες υπάρχουν πράγματι, απλά δεν έχουν τη εξουσία να κυβερνήσουν μόνοι τους την ιστορία της ανθρωπότητας, η οποία δεν είναι το έργο ενός μακιαβελικόυ ήρωα, αλλά ο καρπός της ταξικής πάλης. 
Αυτοί οι κακοί συνωμότες αργά ή γρήγορα θα προδοθούν ή θα προδώσουν τους φίλους τους. 
Η πτώση της Άκρας (1291)

Οι Σιωνιστές το γνωρίζουν και πολλοί από αυτούς έχουν διπλή υπηκοότητα, πάντα έτοιμοι να το σκάσουν με τα όπλα, τις αποσκευές και τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Η βορά των κανονιών -τοπική «εβραϊκή» πλέμπα-  θα παγιδευτεί στο κάτω μέρος του ισραηλινού μπουντρουμιού, όπως αυτό που συνέβη «αυτή τη Παρασκευή 17 Ιουνίου 1291, ενώ διαθέτοντας μια συντριπτική στρατιωτική υπεροχή, ο μουσουλμανικός στρατός εισέβαλε βιαία  στην πολιορκημένη πόλη. Ο βασιλιάς Ενρίκο και οι περισσότεροι ευγενείς μπάρκαραν βιαστικά και κατέφυγαν στη Κύπρο».
Η Άκρα, το τελευταίο οχυρό των σταυροφόρων στους Αγίους Τόπους, μόλις είχε πέσει, 195 χρόνια μετά την περιπέτεια των σταυροφόρων (19).

Παραπομπές
(10) Si la nation et le peuple «juif» n’existent pas, par contre la nation israélienne existe bel et bien, comme le souligne Shlomo Sand, historien qui se dit athée et de nationalité israélienne.http://www.dailymotion.com/video/x7okoe_peuple-juif-invent-shlomo-sand_news
(14) Preparing For A Post Israël Middle East (2012). http://www.polemia.com/article.php?id=5081 et
(17) http://les7duquebec.org/7-au-front/elections-americaines-2012-les-vrais-enjeux/ et sur la Chine Vincent Gouysse (2012). 2011-2012 : Reprise de la crise,  pp. 110-118.http://www.marxisme.fr/reprise_de_la_crise.htm
(19) Amin Maalouf (1985). Les croisades vues par les arabes.  J’ai lu,  p. 294.

Robert Bibeau

ΤΕΛΟΣ
Προηγούμενο άρθρο:

Ο *Robert Bibeau είναι γαλλόφωνος Καναδός  Δρ. Βιομηχανικής Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου του Μόντρεαλ (1973). Θεωρείται πρωτοπόρος για τη διδασκαλία της Γεωγραφίας στην δευτεροβάθμια παιδεία μέσω Ιντερνέτ. Τώρα είναι συνταξιούχος και γράφει άρθρα-ανάλυσεις πολιτικού  και γεωπολιτικού περιεχομένου.    

Πηγή

Προηγούμενο δημοφιλές άρθρου του Robert Bibeau: 
Δεν πρόκειται να γίνει ο πόλεμος κατά του Ιράν!

Tags: , , ,

0 Responses to “Προς εξαφάνιση του ισραηλινού κράτους; (2)”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks