Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Όσο πιο δυνατός βγει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο καλύτερες συνθήκες διαβίωσης θα διαμορφωθούν για μας



Γράφει η Γεωργία Γεννιά 
υπ.βουλευτής Α΄Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ

Τα Μνημόνια 1, 2 και ποιος γνωρίζει σε τι αριθμό θα μπορούσαμε να φτάσουμε, απέτυχαν. Ποιος μπορεί να το αρνηθεί; Ακόμα και οι εκ του ασφαλούς υποστηρικτές τους , το " επαναδιαπραγματεύονται". Η σκληρή πραγματικότητα είναι η εξής: Διέλυσαν τι Εργατικό Δίκαιο, επέβαλλαν πολιτικές σκληρής λιτότητας εις βάρος της ανάπτυξης , κατέστρεψαν τους Τομείς της Υγείας και της Παιδείας , ( οι πρώτοι άλλωστε τομείς που καταρρέουν με την εισβολή του ΔΝΤ σε μία Χώρα), εκτίναξαν την ανεργία σε ποσοστά πέραν κάθε φαντασίας κι έπεται συνέχεια, εξαθλίωσαν τον μέσο Έλληνα , έσβησαν τις μικρές και μεσαίες Επιχειρήσεις βάζοντας λουκέτα... αλλά κυρίως στέρησαν από τη ζωή μας την Ελπίδα. Την ελπίδα της ανάκαμψης , της ανασυγκρότησης , του απεγκλωβισμού από την Πολιτική της λιτότητας και των θυσιών .

Σε όλη αυτή τη λαίλαπα ο Λαός αντιστάθηκε. Φώναξε, διαμαρτυρήθηκε , βγήκε στους δρόμους και τις πλατείες. Απήργησε, αγανάκτησε και ντροπής προσήλθε στις κάλπες αποφασισμένος για το τι και ποιους θέλει. Μέσα σε κλίμα εκφοβισμού , τρομοκρατίας , καταστολής , απέρριψε " την Ευρώπη των αριθμών" την Ευρώπη της Γερμανίας , την Ευρώπη χωρίς αισθήματα και κοινωνικό πρόσωπο. Με παραπληροφόρηση τόσο εκ των έσω , όσο και έξωθεν , με εκβιασμούς και πρακτικές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές , ο ελληνικός Λαός αντιστάθηκε στο οργανωμένο Σχέδιο και έχει την υποχρέωση να συνεχίσει να αντιστέκεται.

Η μόνη επιλογή είναι η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Είναι ο μόνος πολιτικός χώρος που θέλει και μπορεί να καταργήσει Νόμους που υπηρετούν τα συμφέροντα των χρηματοοικονομικών φορέων και παράλληλα να νομοθετήσει υπέρ των μη προνομιούχων πολιτών. Αποτελεί τον μόνο χώρο που θέλει και μπορεί να διασφαλίσει τα δικαιώματα του πολίτη και να τα υπερασπιστεί προκειμένου να ζήσει με αξιοπρέπεια. Όσο πιο δυνατό βγει το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ε.Κ.Μ. από τις επερχόμενες Εκλογές της 17ης Ιουνίου , τόσο καλύτερες συνθήκες διαβίωσης θα διαμορφωθούν για μας!

Από την Ευρώπη " εξαφανίστηκε" το Όραμα. Και Ευρώπη χωρίς Όραμα είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει. Η έλλειψη σεβασμού στην Ιστορία των Λαών της , η επιλεκτική μνήμη , και η αλαζονεία οδηγούν το ευρωπαϊκό " Οικοδόμημα" σε πτώση . Για άλλη μία φορά , ιστορικά, η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της Μάχης. Και έχει την Υποχρέωση να νικήσει.

Tags: ,

0 Responses to “Όσο πιο δυνατός βγει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο καλύτερες συνθήκες διαβίωσης θα διαμορφωθούν για μας”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks