Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ


 ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ; “ΜΟΛΟΤΟΦΟΡΟΣ” Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙΣ;
Ο νεόκοπος βουλευτής της ΝΔ και τηλεβιβλιοπώλης Άδωνις Γεωργιάδης, γνωστός αρχαιολάτρης και αρχαιοπρεπής πολιτευτής, διατηρεί την προσωπική του ιστοσελίδα αφού δηλώνει πιστός φίλος του διαδικτύου. Σε αυτήν εκτός από τις παραπομπές στο twitter, το Face book και την σελίδα της Βουλής, έχει μία ακόμα που την αποκαλεί «Ευώνυμος». Πρόκειται για την σελίδα του στο youtube. Μια «τράπεζα» βίντεο την οποία ο αποσχισθείς πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, έχει διαθέσει στους ψηφοφόρους του για να τον απολαμβάνουν στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Πάνω δεξιά, στην ταυτότητα του «Ευώνυμου» που θα εξηγήσουμε πιο κάτω την ετυμολογία της λέξης, ο κ. Γεωργιάδης έχει προβεί εκ προμελέτης σε μια σοβαρή απρέπεια που δεν τον τιμά, εαν κρίνουμε από τα διόλου κολακευτικά σχόλια αναγνωστών που μας επισήμαναν το θέμα. Γράφει επ’ ακριβώς: «Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011. Ημέρα μνήμης του Οσίου Αλεξίου Γρηγοροπούλου του Μολοτοφόρου ! Ας “προσευχηθούμε” στο Μωάμεθ να μας πολυπολιτίσει γρήγορα γρήγορα!
*.ΥΓ: Οποιαδήποτε ομοιότης η ταύτισις με πρόσωπα ή γεγονότα είναι τελείως συμπτωματική».
 ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ
Σχετικό link: http://www.youtube.com/evonymos
Παρά την ύστερη επισήμανση του κ. Γεωργιάδη, είναι ηλίου φαεινότερο ότι το συγκεκριμένο επιμύθιο αναφέρεται και παραπέμπει ευθέως στην μνήμη του νεκρού 16χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε άνανδρα την μοιραία νύχτα της 6ης Δεκεμβρίου 2008 από τα πυρά του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα στα Εξάρχεια. Το εαν προσβάλλεται ή όχι με τον προσδιορισμό «Μολοτοφόρος» ένας δολοφονημένος μαθητής, ας μας το πει ο κ. Γεωργιάδης. Πάντως τέτοιες αναφορές δεν βοηθούν στην εξομάλυνση των παθών, ειδικά την νύχτα που κάηκε η Αθήνα και κυβερνούσε η ΝΔ στην οποία ανήκει ο κ. Γεωργιάδης, προσβάλλοντας συναδέρφους του βουλευτές με την απρέπεια του.
 ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ
Για την ιστορία να πούμε ότι ετυμολογικά ο «Ευώνυμος» είναι ο έχων καλό, εύφημο, αίσιο όνομα, ο περίφημος, ο περιώνυμος. Εαν ο κ. Γεωργιάδης θέλει μεταφορικά κάτι να πει χρησιμοποιώντας ανάλογα ονόματα της αρχαίας Ελλάδος για να φιλοτεχνήσει το πολιτικό του προφίλ, θα του λέγαμε ότι η προσπάθεια του κρίνεται επιεικώς απαράδεκτη.
makeleio.gr

Tags: ,

0 Responses to “ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks