Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

"Τροϊκανό πραξικόπημα" εναντίον ΕΔ και Σωμάτων Ασφαλείας

Εντός της ημέρας θα πρέπει να διευκρινιστούν με πάσα σαφήνεια και αξιοπιστία τα όσα απράδεκτα διαρρέουν από χθες το βράδυ κυβερνητικοί κύκλοι για τις απαιτήσεις της τρόϊκας που αφορούν σε απολύσεις 150.000 δημοσίων υπαλλήλων μέχρι το 2015.Ανάμεσα σ΄ αυτούς συμπεριλαμβάνουν στρατιωτικούς και σώματα ασφαλείας.Επιπλέον στο στόχαστρο έχουν βάλει και εκπαιδευτικούς.
Ακόμη χειρότερα τα ίδια σενάρια αναφέρουν ότι οι αξιολογήσεις των στρατιωτικών για το ποιος μένει και ποιος φεύγει θα γίνουν ουσιαστικά από μηχανισμό της τρόϊκας! 
Τα όσα ακούγονται είναι ανήκουστα και αν έχουν ίχνος αλήθειας,τότε φαίνεται ότι δικαιώνουν τις φήμες ...για πραξικόπημα.Αλλά από τη τρόϊκα!
Το αν οι Ελληνικές ΕΔ πρέπει να αναδιοργανωθούν με στόχο να γίνουν πιο ευέλικτες ακόμη και πιο οικονομικές είναι θέμα που θα πρέπει να απασχολεί την Ελλάδα και μόνο.Και μόνο η όποια ελληνική κυβέρνηση έχει την αρμοδιότητα να κρίνει πότε  και πως θα προχωρήσει στις όποιες αλλαγές προτείνει η όποια στρατιωτική ηγεσία.Κανείς άλλος και ειδικά οποιοσδήποτε εκτός Ελλάδος έχει τη δυνατότητα της οποιασδήποτε παρέμβασης ακόμη και της έκφρασης άποψης για τέτοια θέματα.Τελεία και παύλα. Οποιαδήποτε τέτοια μεθόδευση θα αποτελέσει "παραξικόπημα" απ΄ έξω.
Και βέβαια πρέπει να σημειώσουμε ότι για το θέμα των εκπαιδευτικών οι απαιτήσεις των τροϊκανών είναι απαράδεκτες,όταν οι πάντες γνωρίζουν τα τεράστια κενά που υπάρχουν σε σχολεία όλης της χώρας.Η εκπαίδευση είναι εξίσου σημαντική με την Εθνική Άμυνα κι έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Τελικά το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί αυτά τα κρίσιμα 24ωρα για τη χώρα δεν είναι μόνο αν πρέπει να υπογραφούν οι νέες συμφωνίες για το δανεισμό της χώρας.Θα πρέπει να αποσαφηνιστεί αν η τρόϊκα επιθυμεί τελικά το "συμμάζεμα" ή την απόλυτη διάλυση αυτής της χώρας.Στο πρώτο όλοι συμφωνούν.Στο δεύτερο η τρόϊκα θα έχει απέναντί της ολόκληρη την ελληνική κοινωνία η οποία ποτέ δεν ανέχτηκε "πραξικοπήματα"

πηγη:OnAlert.gr

Tags:

0 Responses to “"Τροϊκανό πραξικόπημα" εναντίον ΕΔ και Σωμάτων Ασφαλείας”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks