Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Στο σφυρί η περιουσία του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης


Την υποθήκευση και συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, ζητά με προσφυγή της στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης η εταιρία «DPA TECHNICAL», καθώς η κυβερνητική παράταξη χρωστά 18.795,24 ευρώ, στην επιχείρηση από την προεκλογική εκστρατεία του 2009.

Τη στιγμή που τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να «νοικοκυρέψουν τη χώρα και να βάλουν τέλος στην κακοδιαχείριση», χρωστούν δεξιά και αριστερά, διάφορα ποσά και σταδιακά καλούνται να διαχειριστούν ακόμη και δικαστικές εντολές.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στα τιμολόγια και τα δελτία αποστολής που δημοσιεύει τοalterthess.gr, πρόκειται για υλικό που αφορά συγκεντρώσεις, με τη συμμετοχή κορυφαίων υπουργών του ΠΑΣΟΚ, όπως οι Καστανίδης, Ραγκούσης, Καρχιμάκης, Διαμαντοπούλου, Παπακωνσταντίνου, Λοβέρδος κ.α.

Σύμφωνα με την αγωγή της επιχείρησης στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, που δημοσιεύει στο σύνολό της σήμερα το alterthess.gr ,η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ καλείται να καταβάλει τα οφειλόμενα δύο τιμολογίων:

1)33/25-08-2009 συνολικής αξίας 7.135,24 ευρώ που αναλύεται σε καθαρή αξία 5.996ευρώ και το αντίστοιχο ΦΠΑ.

2)38/04-11-2009 συνολικής αξίας 16.660 ευρώ, που αναλύεται σε καθαρή αξία 14.000 ευρώ και το αντίστοιχο ΦΠΑ.

Από το συνολικό ποσό των δύο τιμολογίων το ΠΑΣΟΚ έχει πληρώσει μόλις 5.000 ευρώ. Η εταιρία στην αγωγή της αναφέρει ότι το ΠΑΣΟΚ «αρνείται παράνομα κι αντισυμβατικά να μας καταβάλει το πόσο των 18.795,24 ευρώ» και ότι «…είναι υποχρεωμένο να καταβάλει σε εμάς το παραπάνω ποσό, γιατί έγινε καθ’ης πλουσιότερη, σε βάρος της περιουσίας μας χωρίς νόμιμη αιτία».

Μάλιστα το δικαστήριο στις 7/12 αποφάσισε με προσωρινή διαταγή την «απαγόρευση οποιασδήποτε μεταβολής της νομικής και πραγματικής κατάστασης της κινητής και ακίνητης περιουσίας της», ενώ πλέον η εταιρία απειλεί ότι θα προχωρήσει σε πλειστηριασμό της περιουσίας του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης.

Όπως μαθαίνουμε το «φτωχό» ΠΑΣΟΚ, δεν ανησυχεί και ιδιαίτερα για τέτοιου τύπου αγωγές. Ακόμη και αν η επιχείρηση προχωρήσει σε πλειστηριασμό της περιουσίας της τοπικής του ΠΑΣΟΚ, στα γραφεία δεν θα βρεθεί ούτε καρέκλα, καθώς εδώ και μήνες παραμένουν κλειστά, ενώ το σχέδιο για μεταφορά τους σε νέο χώρο, λόγω οικονομικής στενότητας δεν προχώρησε ποτέ.

πηγη: tvxs.gr

Tags:

0 Responses to “Στο σφυρί η περιουσία του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks