Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Δικάζουν τον παιδόφιλο στο Facebook


Εν αναμονή της απολογίας του στον ανακριτή, η κοινή γνώμη της τοπικής κοινωνίας της Κρήτης αλλά και της χώρας, εξακολουθεί και παραμένει «παγωμένη» από τις φρικαλεότητες του παιδεραστή εκπαιδευτικού!
Δικάζουν τον παιδόφιλο στο Facebook

Ο Νίκος Σειραγάκης, κατά την απολογία του στο στάδιο της προανάκρισης παραδέχτηκε ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις κατά 80 ανηλίκων (!) ενώ σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τις αρρωστημένες πράξεις του ανάφερε πως ήταν μια διαδικασία «μύησης» για την ολοκλήρωση των νεαρών.
Από τη πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η συγκλονιστική αυτή είδηση δεκάδες πολίτες εκτόνωσαν με κάποιο τρόπο την οργή τους στέλνοντας μηνύματα στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook)που διατηρούσε ο Σειραγάκης. 
paiderastis2
pederastisfoto
«Δε σεβάστηκες τις τόσες αθώες παιδικές ψυχούλες!!! Δε σεβάστηκες τα δύο αγγελούδια σου!!!Δε σεβάστηκες τη σύντροφο της ζωής σου που σε αγάπησε, σε πίστεψε, σε λάτρεψε!!! Δε σεβάστηκες μία ολόκληρη κοινωνία που σε είχε σαν πρότυπο!!! Δε σεβάστηκες Νίκο, τον ίδιο σου τον εαυτό!!!» γράφει με θλίψη και οργή μια φίλη του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
paiderastis_3
Και συνεχίζει, λέγοντας, «Το μόνο που σεβάστηκες και λαχτάρησες είναι το τέρας που έκρυβες μέσα σου!!! Και το έκρυψες τόσο καλά!!! Ελπίζω η τιμωρία και η Θεία Δίκη να έρθει από τον ίδιο σου τον εαυτό. Τί θα πεις στα βλαστάρια σου αλήθεια, που σε είχαν σαν πρότυπο - πατέρα?? Τί θα πεις Νίκο στα δύο ματάκια που θα σε κοιτάξουν όλο νόημα, αλήθεια?».
paiderastis_4
Μάλιστα σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης συνομιλούσε και με πολλά από τα θύματά του μέσω του Facebook…
Πηγή: cretalive.gr

Tags: ,

0 Responses to “Δικάζουν τον παιδόφιλο στο Facebook”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks