Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Κρήτη:Η απολογία και η μπουνιά στον παιδεραστή-''Ήθελα να γίνουν τα παιδιά πιο δυνατά''!


Επί 3 ολόκληρες ώρες, ο 47χρονος μιλούσε στην ανακρίτρια για την υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο...

























Με το πρόσωπο καλυμμένο και σκυμμένο και με ισχυρή αστυνομική συνοδεία οδηγήθηκε στις 16.00 χθες το απόγευμα στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου ο 47χρονος Νίκος Σειραγάκης, ο άνθρωπος που συντάραξε το πανελλήνιο με τη δράση του. 
Επί τρεις και πλέον ώρες, ο Νίκος Σειραγάκης απολογούνταν ενώπιον της ανακρίτριας Ρεθύμνου και στη συνέχεια με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί πλέον στις φυλακές της Τρίπολης, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.
Ο Σειραγάκης επέμεινε και χθες στην αρχική του κατάθεση, ότι δηλαδή ο ίδιος δεν προχώρησε, όπως είπε, ποτέ σε αμιγή σεξουαλική επαφή με τους ανήλικους, αλλά ότι όλα όσα συνέβαιναν ήταν μέρος της «μύησης» της ομάδας των «ρούκις» με στόχο να γίνουν τα παιδιά πιο «δυνατά» και «να πιστέψουν στον εαυτό τους». 


Σύμφωνα με το goodnet.gr, μίλησε για μία μανιοκαταθλιπτική διαταραχή που είχε ο ίδιος, όπως υποστήριξε, από το 2004 ως το 2008 για την οποία ακολουθούσε και αγωγή και υπέβαλε αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
Παραδέχθηκε τις πράξεις του μόνο για εννέα παιδιά, από το 2009 ως και σήμερα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η δικογραφία που εστάλη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου στην Εισαγγελία περιλαμβάνει πολλά περισσότερα.
Αν και σύμφωνα με πληροφορίες η υπερασπιστική γραμμή ήταν να επικαλεστεί ο 47χρονος προπονητής το δικαίωμα της σιωπής, ο Νίκος Σειραγάκης στην πρώτη ερώτηση της ανακρίτριας «έσπασε» και άρχισε να μιλάει με άνεση επί τρεις ώρες, δίνοντας την αίσθηση ότι εξακολουθεί να θεωρεί τις πράξεις του φυσιολογικές στο πλαίσιο της ιδιότυπης «φιλοσοφίας» που είχε αναπτύξει.
Αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με τους ανήλικους, όπως είπε στις δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης μετά το τέλος της απολογίας ο κ. Λεχωβίτης. Σε ερώτηση για το εάν ο δράστης έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, ο κ. Λεχωβίτης είπε: «Αντιλαμβάνεται ότι η ιστορία έχει κυρίως εμπλέξει και διασύρει την οικογένεια του και είναι συντετριμμένος γι’ αυτό και για τα παιδιά, των οποίων τα ονόματα ως κατάλογοι δυστυχώς άγονται και φέρονται στο χώρο του Ρεθύμνου...

Αν εννοείτε αν είναι μετανοημένος επειδή έπραξε κάτι το οποίο θεωρεί ότι ήταν υπό την έννοια της κακοποίησης των παιδιών, το αρνείται. Θεωρεί ότι δεν κακοποιήθηκαν τα παιδιά. Θεωρεί ότι αυτές οι πράξεις γίνονταν στα πλαίσια μίας ιδιότυπης σχέσης που μπορεί να έχουν ο προπονητής με τα παιδιά. Αρνείται οποιαδήποτε σχέση πέραν των 9 παιδιών. Και με τα εννέα παιδιά που δέχθηκε ότι είχε κάποια συνεύρεση, είπε ότι δεν είχε ποτέ διείσδυση ούτε ότι είχε με την έννοια του καθαρά σεξουαλικού χαρακτήρα συνεύρεση μαζί τους».

Ο Σειραγάκης αναφέρθηκε αναλυτικά στις πράξεις που προχωρούσε με τους ανήλικους, για τους οποίους είπε ότι δεν προέρχονταν από την μπασκετική ομάδα του ΑΓΟΡ. Μίλησε για τις ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις που είχε μαζί τους και είπε πως στις επαφές που είχε με τα παιδιά δεν περιλαμβάνονταν ολοκληρωμένες σεξουαλικές πράξεις και πως οι όποιες πράξεις διαρκούσαν ελάχιστες στιγμές, όπως είπε. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε είχε σεξουαλική επιθυμία κατά τη διάρκεια των συνευρέσεων και γι’ αυτό δεν υπήρχε ολοκλήρωση.
Όσο για την περιβόητη φιλοσοφία των «ρούκις», ο ίδιος υποστήριξε ότι είχε «μυηθεί» σε μικρή ηλικία σε άλλη πόλη και στο τέλος του 2008 διαπίστωσε ότι κάποια άτομα στο Ρέθυμνο γνώριζαν την ίδια διαδικασία, έτσι αποφάσισε ουσιαστικά να τη συνεχίσει. Όταν ρωτήθηκε για να κατονομάσει τους ανθρώπους που τον μύησαν στο Ρέθυμνο, αρνήθηκε να το κάνει.

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και οπτικό υλικό, όπως παραδέχθηκε και ο δικηγόρος του Σειραγάκη, το οποίο ωστόσο «δεν παραπέμπει σε βιασμούς ή κάτι ανάλογο», όπως είπε ο κ. Λεχωβίτης.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο Νίκος Σειραγάκης, ζήτησε ένα ποτήρι νερό. Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον καφετζή χωρίς να φαντάζονται τι θα ακολουθήσει...
πηγη: newsit.gr

Tags:

0 Responses to “Κρήτη:Η απολογία και η μπουνιά στον παιδεραστή-''Ήθελα να γίνουν τα παιδιά πιο δυνατά''!”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks