Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Πέντε πράγματα που μισούν οι άντρες στο κρεβάτι…


Κυρίες μου αυτό το άρθρο είναι για εσάς.
Πέντε πράγματα που μισούν οι άντρες στο κρεβάτι…
Διαβάστε προσεκτικά ποια είναι εκείνα τα πέντε, στη καλύτερη των περιπτώσεων, πράγματα που μισεί ένας άντρας στο κρεβάτι για να μην αποκτήσει κακή εντύπωση για εσάς…
1.    Κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, συνήθως η γυναίκα δεν κάνει τίποτα-απλά μένει ξαπλωμένη αναμένοντας τα πάντα από εκείνον. Αυτό είναι ότι χειρότερο για τον άντρα…Κουνηθείτε λοιπόν, ακόμα και αν βρίσκεστε από κάτω, μην κάνετε την …πεθαμένη! Αναστήστε τον επιτέλους!
2.    Όπως αρέσει στις γυναίκες τα φιλιά, το ίδιο αρέσει και στα αγόρια. Φιλήστε τους παντού σε όλο το σώμα και να είστε σίγουροι ότι θα τρελαθούν από την ηδονή.
3.    Ορισμένες παραδοσιακές γυναίκες θεωρούν ότι ο άντρας είναι αυτός που πρέπει να παίρνει πρωτοβουλίες. Λάθος! Κορίτσια, πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας και δεν θα χάσετε.
4.    Μην είστε εγωίστριες. Ασχοληθείτε με το σώμα του άντρα, γιατί ακόμα και αυτός κρύβει ευαισθησίες. Το αντρικό σώμα είναι εξίσου ευαίσθητο με αυτό των γυναικών οπότε μην είστε εγωίστριες, κάντε τα πάντα για να περάσει και εκείνος καλά.
5.    Αν θέλετε να πάρετε ευχαρίστηση, μη ξεχνάτε ότι πρέπει να δώσετε κιόλας! Οι άντρες θεωρούν ότι οι ερωτικοί τους σύντροφοι αδιαφορούν για τα αισθήματά τους.
Οι γυναίκες πρέπει να θυμούνται ότι πρέπει να ρωτάνε και τα …αρσενικά την ερώτηση «σου αρέσει αυτό», «πως νοιώθεις». Αφήστε τον να πιστέψει ότι νοιάζεστε και για τις δικές του επιθυμίες
πηγη:newsbomb.gr

Tags:

0 Responses to “Πέντε πράγματα που μισούν οι άντρες στο κρεβάτι…”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks