Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


«Διεκδικούμε να συγκροτήσουμε μια συμμαχία με δυναμική κυβέρνησης», δηλώνει ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας πως η Αριστερά «οφείλει να μετατρέψει την ανάγκη για αλλαγή πορείας σε ένα πειστικό εναλλακτικό πολιτικό...
σχέδιο. Και με ευρύτερες συμμαχίες να διεκδικήσει την κοινωνική εμπιστοσύνη για την υλοποίηση του».
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο κ. Τσίπρας επισημαίνει ότι το ΚΚΕ αρνείται μέχρι στιγμής συνεργασία. «Δεν μας εκπλήσσει, αλλά δεν μας αποθαρρύνει. Κάνουμε βήματα συνεννόησης με όλους όσοι κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση», αναφέρει.
Κληθείς να σχολιάσει ισχυρισμούς ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει μπάχαλο κι όπου βγάλει ο δρόμος», υπογραμμίζει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με τις μαζικές δυναμικές και ειρηνικές συγκεντρώσεις» και όχι τα μπάχαλα.
Όπως αναφέρει, «τα μπάχαλα φοβίζουν τον κόσμο και δίνουν επιχειρήματα σε ακροδεξιούς και σε τσαρλατάνους. Όσοι τα επιλέγουν ή τα μεθοδεύουν παίζουν αντικειμενικά το παιχνίδι της κυβέρνησης, και έχουν τόση εμπιστοσύνη στον αγωνιζόμενο λαό όσο ο κ. Πάγκαλος».
Ο κ. Τσίπρας επιτίθεται στην κυβέρνηση Παπαδήμου, την οποία κατηγορεί ότι «έχει αναλάβει να προωθήσει μέχρι τέλους την ισοπεδωτική πολιτική ύφεσης, η οποία εκτινάσσει την ανεργία στα ύψη». Επαναλαμβάνει ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει την παραμικρή δημοκρατική νομιμοποίηση. Οι πολίτες δεν έχουν ψηφίσει την υπουργοποίηση ακροδεξιών, ούτε έχουν εγκρίνει αυτή την πολιτική».
πηγη: fimotro.blogspot.com

Tags:

0 Responses to “ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks