Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Κορίτσια, αυτά θα φορέσετε στο ρεβεγιόν!


Δύο σαββατοκύριακα έμειναν για να ψωνίσετε τα ρούχα  του φετινού ρεβεγιόν. Φυσικά η  κρίση μας έχει κάνει όλους  να μαζευτούμε για αυτό σας προτείνουμε  μερικές λύσεις για να ξοδέψετε όσο  το δυνατόν λιγότερα χρήματα, κάνοντας όμως εντύπωση και έχοντας μια πραγματικά γιορτινή εμφάνιση στα βραδινά ρεβεγιόν σας.

To LBD ή αλλιώς μικρό μαύρο βραδινό φόρεμα  

Φυσικά όλες έχουμε ένα τέτοιο φόρεμα. Μπορεί να είναι από μαλλί, πολυεστέρα, βισκόζη  ακόμα και μακό. Σημασία έχει το κόψιμο του και περισσότερο έχουν τα αξεσουάρ με τα οποία θα το συνδυάσουμε. Παπούτσι σε μαύρο είτε σε ασημί, βασικά ψηλοτάκουνο αλλά αν θελήσετε και φλατ διαλέξτε κάτι με κρύσταλλα και καθρεφτίζων δέρμα. Φυσικά φορέστε το με ένα μόνο κόσμημα αλλά αυτό να είναι statement piece. Αν θέλετε βάλτε και μια λεπτεπίλεπτη τιάρα στα μαλλιά σας. Οι τσάντες clutch είναι φέτος η κύρια τάση στη μόδα οπότε διαλέξτε κάτι στο ίδιο χρώμα με τα παπούτσια σας. Μια πασμίνα, μαύρο φουλάρι ή ακόμα και ένα γουνάκι θα συμπληρώσουν το look και θα θυμίζετε σύγχρονη Audrey Hepborn.  

Προσωπικά προτείνω το ασημί χρώμα σε παπούτσι και  τσάντα και στην γυαλιστερή καθρεφτίζουσα  όψη που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες  και σε γάμους βαφτίσια και άλλα μέχρι και το καλοκαίρι –συνδυάζοντας  το με έντονα πορτοκαλί και φούξια όπως έδειξαν οι κολεξιόν για καλοκαίρι 2012.



 


Έντονο  χρώμα
Επειδή οι αποχρώσεις κάθε σεζόν αλλάζουν μην επενδύσετε σε κάτι ακριβό σε φόρεμα γιατί πιθανότατα να μην το φορέσετε του χρόνου. Φέτος  οι αποχρώσεις του κρασιού και  του κυπαρισί είναι και οι πιο κατάλληλες –και οι πιο πιθανές να κρατήσουν πάνω από μια σεζόν βασικά- και αρκετά «σοβαρές» και σκούρες για μια βραδινή εμφάνιση που θα ξεφύγει από την δικτατορία του μαύρου που θα επικρατεί γύρω σας. Προτιμήστε τα παπούτσια και τις τσάντες σε αποχρώσεις nude ή για τις πιο τολμηρές συνδυάστε το κυπαρισσί ή μπορντώ φόρεμα σας με λεοπαρ παπούτσια και τσάντα (όσο πιο σκουρο το print τόσο καλύτερα). Φορέστε ΜΟΝΟ με χρυσά κοσμήματα και faux-bijoux που θυμίζουν λίγο τα παλιά 50s που φορούσαν οι γιαγιάδες μας, οτιδήποτε ασημένιο θα το κάνει λίγο πιο ευτελές και πρόχειρο. Προσοχή στα υφάσματα που θα διαλέξετε και αποφύγετε το βελούδο ή το tweed αν έχετε περιττά κιλά γιατί θα σας προσθέσει όγκο.




Ρεβεγιόν  στο σπίτι
Η κρίση μπορεί να κάνει κάποιους από εμάς να μείνουμε σπίτι με τους πολύ κοντινούς και  αγαπημένους μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να περιποιηθούμε λίγο τον εαυτό μας –ούτε βέβαια σημαίνει οτι πρέπει να εμφανιστούμε με τουαλέτα, οπότε προτιμήστε απλά κλασσικά κομμάτια που έχετε στην γκαρνταρόμπα σας και ψωνίστε μικρά αξεσουάρ.

Μια πολύ καλή εκδοχή για ένα ρεβεγιόν μέσα, είναι ένα  μαύρο φαρδύ παντελόνι είτε σε βελούδο, είτε σε κάποιο ημιδιαφανές  αέρινο ύφασμα είτε στο κλασσικό μάλλινο  ή βισκόζη σκληρό ύφασμα. Φαρδύ  ίσιο ή και καμπάνα συνδυάστε το με ένα πουλοβεράκι με λίγο παγιέτα ή στρας για να σπάσει τη μονοτονία. Διαλέξτε μαυρα κομψά παντοφλάκια-μπαλετικά και σηκώστε τα μαλλιά σας ψηλά φορώντας ένα κοκαλάκι λίγο πιο βραδινό. Τολμήστε ακόμα και πέρλες –όχι όμως μεγάλες και βαριές χάντρες. 
 
  

πηγη: Πρώτο Θέμα..gr

Tags:

0 Responses to “Κορίτσια, αυτά θα φορέσετε στο ρεβεγιόν!”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks