Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ: Επιστολή - κόλαφος στελεχών


Δυστυχώς για τους επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ, στο διάβα των τελευταίων 30 ετών, δεν έχει αλλοιωθεί η συνείδησή μας ούτε έχουμε ξεχάσει την «ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ».
Δεν ξεχάσαμε και δεν πάψαμε να πιστεύουμε ότι ο Λαός στην Εξουσία σημαίνει ότι θα δουλέψουμε μαζί με το λαό και όχι εν ονόματί του. Οι καθαρές θέσεις, οι προοπτικές, οι καθημερινοί αγώνες στο δρόμο του Σοσιαλιστικού μετασχηματισμού, συσπείρωσαν στο ΠΑΣΟΚ αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, του Ανένδοτου, του Πολυτεχνείου. Έπεισε και συσπείρωσε την πλειοψηφεία του Ελληνικού λαού, αυτό το λαό που σήμερα ντρεπόμαστε να τον αντικρύσουμε.
Διαχρονικά διαφοροποιήθηκε η ηγεσία και πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ διαβρώθηκαν από το οικονομικό κατεστημένο ακολουθώντας καριέρα οικονομικής και κοινωνικής «αποκατάστασης». Πουλήθηκαν συνειδήσεις αλλά και το όραμα ενός ολόκληρου λαού.
Η Ελλάδα μπορούσε και μπορεί να ζήσει με αυτάρκεια και αξιοπρέπεια, αρκεί να είχε αναπτύξει την παραγωγή ενέργειας, τον τουρισμό, τη γεωργία και την κτηνοτροφία.
Αντίθετα η Ελλάδα «ΠΩΛΕΙΤΑΙ» και ο πλούτος της γίνεται μέσο αύξησης των κερδών ξένου και ντόπιου κεφαλαίου. Και δε φτάνει αυτό αλλά παραχωρήθηκε κυβέρνηση σε χέρια τραπεζών, εκεί δηλαδή από όπου προήλθε η κρίση. Αλλοιώθηκε ακόμη και η εντολή που τελικά έγινε: «Το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και το ΛΑ.Ο.Σ. στην κυβέρνηση». Και εδώ λοιπόν προδοσία.
Ας αντιληφθούμε ότι έρχονται μέρες πολύ πιο σκληρές και επικίνδυνες για όλους και αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι, σπεύδουν να συνεργαστούν με αυτούς που κατηγορούσαμε για τα χάλια της Ελλάδας.
Σήμερα το «ΠΑΣΟΚ» στην πορεία της προσπάθειας επιβίωσης του Καπιταλισμού συνεργάζεται με Μεταξικούς και ακροδεξιούς.
Στο μεγάλο θέμα των τραπεζών να θυμίσουμε ότι αυτές είναι που διαχειρίζονται τις αποταμιεύσεις του Ελληνικού λαού και είναι συντελεστές αθέμιτου πλουτισμού των ολίγων προνομιούχων. Κάποια στιγμή και άμεσα πρέπει να σταματήσει η διαρροή των δανείων προς κερδοσκοπικές δραστηριότητες που αποβλέπουν στον πλουτισμό του επιχειρηματία και καταλήγουν στην χρεοκοπία των επιχειρήσεων.
Δεν θα υπενθυμίσουμε τις ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ που έλεγε το «ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ» γιατί είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ίδρωνε το αυτί σας. Εδώ ο κόσμος καίγεται και εσείς σκοτώνεστε ποιος θα μπει επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ.
Ίσως ένα ιδεολογικό συνέδριο να βάλει μία σειρά και η οργανωμένη λειτουργία της βάσης με σωστές δημοκρατικές διαδικασίες να δώσει μία ελπίδα αναγέννησης.
Εμείς όμως σας συμβουλεύουμε να φύγετε και να ενωθείτε με άλλες κεντροδεξιές και ακροδεξιές δυνάμεις και φυσικά χωρίς τη λέξη «Σοσιαλισμός».
Έχετε δυσφημίσει την έννοια «Σοσιαλισμός». Έχετε δώσει επιχειρήματα στους εκμεταλλευτές του ανθρώπινου μόχθου όπως η Σοσιαλδημοκρατία πάντα αποτύγχανε και έφερνε στο προσκήνιο το φασισμό, έτσι κι εσείς τον αναζωογονήσατε.
Κάντε στην άκρη. Ξέρουμε τον τρόπο να συνεχίσουμε τον αγώνα.
Υπάρχουν πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις που έχουν όραμα το Σοσιαλισμό γιατί είναι η μόνη λύση στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας κρίσης.
Σε επέκταση η «Ενωμένη Σοσιαλιστική Ευρώπη» είναι το υπερόπλο για την αντιμετώπιση του Καπιταλισμού - Ιμπεριαλισμού.
Αυτή την Ευρώπη φοβάται το διεθνές κεφάλαιο, γι' αυτό προσπαθεί να τη διασπάσει.
Θα ακολουθήσουμε δύσκολο δρόμο αλλά καθαρό και αναγκαίο. Θα συγκρουστούμε με τους βολεμένους, τους δωσίλογους, τους γραφειοκράτες, τους κρετίνους.
Θα αγωνιστούμε για τις γενιές που έρχονται με το μέτωπο ψηλά και ήσυχη τη συνείδηση. Έτσι θα μπορούμε να οραματιζόμαστε με ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Σήμερα το τρίπτυχο Εθνική Ανεξαρτησία - Λαϊκή Κυριαρχία - Κοινωνική Απελευθέρωση είναι ακόμη πιο επίκαιρο.

Υπάρχει πλήθος υπογραφών, στελεχών, μελών, φίλων. Ενδεικτικά οι κάτωθι:

Σαλαμαλίκης Ευάγγελος, Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ πρώην Δήμου Μόβρης
Σολομωνίδης Γεώργιος, μέλος Νομαρχιακής Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Αχαΐας
Πολυζώης Γεώργιος, Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ πρώην Δήμου Λαρισσού
Μουσταιρας Ηλίας, μέλοςΝεολαίας ΠΑΣΟΚ
Πανταζόπουλος Παναγιώτης, μέλοςΝεολαίας ΠΑΣΟΚ Αχαΐας
Λαγός Νίκος, μέλος ΠΑΣΟΚ Αχαΐας
Κολλιτσίδας Αθανάσιος, Ιατρός, πρώην Δήμαρχος Μεσσάτιδας
Μπαρής Ιωάννης, μέλος Συντονιστικής ΠΑΣΟΚ πρώην Δήμου Ωλενίας
Στεφανάτος Αθανάσιος, μέλος ΠΑΣΟΚ Αχαΐας
Γιαννακόπουλος Βασίλειος, μέλος Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Αχαΐας
Γεωργάτος Γεράσιμος, μέλος Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
Μπουχέλος Κωνσταντίνος, μέλος Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Αχαΐας
Κατσαμπίρης Χαράλαμπος, μέλος Νεολαίας ΠΑΣΟΚ


πηγη:dete.gr

Tags:

0 Responses to “ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ: Επιστολή - κόλαφος στελεχών”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks