Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Μετρό: Συνάντηση εργαζομένων με τη διοίκηση για την 48ωρη απεργία


Οι συρμοί πρόκειται, σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, να παραμείνουν ακινητοποιημένοι από τις 05:00 της Πέμπτης έως στις 05:00 του Σαββάτου.

Συνάντηση με τη διοίκηση έχουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό σε αναζήτηση συμβιβασμού για την 48ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί για αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή.
Οι συρμοί πρόκειται, σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, να παραμείνουν ακινητοποιημένοι από τις 05:00 της Πέμπτης έως στις 05:00 του Σαββάτου. Σημειώνεται ότι τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς θα λειτουργούν κανονικά.
Η κινητοποίηση, η οποία έρχεται λίγες μόνον ημέρες μετά τη συμπλοκή που σημειώθηκε ανάμεσα σε συνδικαλιστές του Μετρό και του ΗΣΑΠ προκαλεί αντιδράσεις μεταξύ των εργαζόμενων, καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι γίνεται για λόγους συνδικαλιστικής αντεκδίκησης, χωρίς πραγματικά αιτήματα.
Εξάλλου, κλειστό θα είναι από μεθαύριο Παρασκευή έως και την Κυριακή το τμήμα Ομόνοια - Ταύρος του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου (ΗΣΑΠ), λόγω των εργασιών ανακαίνισης των σιδηροδρομικών γραμμών. Με την ολοκλήρωση του έργου και από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου θα υπάρξει ομολοποίηση των δρομολογίων, καθώς θα εκτελούνται κανονικά σε όλο το μήκος της γραμμής.
Από τις 9 έως τις 11 Δεκεμβρίου η εξυπηρέτηση των επιβατών στο τμήμα Ομόνοια - Ταύρος θα γίνεται με το ίδιο εισιτήριο από τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές, καθώς και από την ειδική λεωφορειακή γραμμή 011 (EXPRESS). Τηλέφωνο επικοινωνίας κοινού 210-3293000 κάθε μέρα.
πηγη: naftemporiki.gr

Tags:

0 Responses to “Μετρό: Συνάντηση εργαζομένων με τη διοίκηση για την 48ωρη απεργία”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks