Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Γι’ αυτό γύρισε ο Θεοδωρίδης

Γι’ αυτό γύρισε ο Θεοδωρίδης


Ιδιαίτερος θα είναι ο ρόλος του Σάββα Θεοδωρίδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να «ενεργοποιήσει» τον παλαίμαχο τερματοφύλακα μετά την αρνητική εμφάνιση της ομάδας και την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Επίσης, ο νέος αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ θα έχει την ευθύνη για φορείς όπως η ΕΠΟ και η διαιτησία. 

Όπως γράφει ο «Γαύρος», την Κυριακή το βράδυ ο Μαρινάκης πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση και χθες – αφού πρώτα ενημέρωσε τον Ερνέστο Βαλβέρδε (δεν είχε κανένα πρόβλημα) – συναντήθηκε με τον κ. Θεοδωρίδη. «Σε θέλω για τον Ολυμπιακό μας. Να βοηθήσεις», είπε ο κ. Μαρινάκης. «Πρόεδρε, εγώ το ξέρεις ότι είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού. Και οι δύο είμαστε οικογένειες Ολυμπιακών. Στη διάθεσή σου…», ήταν η απάντηση του παλαίμαχου τερματοφύλακα, ο οποίος θα έχει παρουσία στις προπονήσεις και θα είναι κοντά στον πάγκο της ομάδας στο Καραϊσκάκη. 

Ο κ. Μαρινάκης ήθελε έναν άνθρωπο να εμψυχώνει τους παίκτες και να φωνάζει για τις αποφάσεις των διαιτητών.

«Ωραία “εξυγίανση” βλέπουμε φέτος! Ο Παναθηναϊκός να έχει πάρει τέσσερα πέναλτι και εμείς ένα! Ο Ολυμπιακός να έχει τους καλύτερους παίκτες και να τρώει κλωτσιές από τα κλαδευτήρια, αλλά οι διαιτητές να ρίχνουν σε εμάς τις κίτρινες! Νομίζουν ότι δεν βλέπουμε τι γίνεται. Άλλο είναι τα αγωνιστικά προβλήματα του Ολυμπιακού και άλλο η διατησία.

Η διαιτησία πρέπει να είναι δίκαιη. Θέλω να μάθω ποιος κάνει τελικά τους ορισμούς των διαιτητών. Και τι ρόλο παίζει ο Δούρος που τον έβαλαν στην ΚΕΔ, ένας διαιτητής που μας είχε στερήσει ένα πρωτάθλημα άδικα και σε τελικό Κυπέλλου μάς είχε αφήσει από το πρώτο ημίχρονο με δέκα παίκτες. Άλλο που είχαμε ομάδα και το πήραμε το Κύπελλο. Η ΕΠΟ τι κάνει, υπάρχει; Δεν βλέπουν τι γίνεται;
», δήλωσε ο κ. Θεοδωρίδης στο «Φως» ερωτηθείς για τα πέναλτι που έχουν πάρει τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. 


πηγή sport-fm.gr

Tags:

0 Responses to “Γι’ αυτό γύρισε ο Θεοδωρίδης”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks