Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Arboris… ούτως ή άλλως


Arboris… ούτως ή άλλως
Εντολή στην Arboris προκειμένου να φέρει πρόταση από ξένο επενδυτή αναμένεται να δώσει πιθανότατα την Παρασκευή ή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα η διοίκηση της ΠΑΕ, με τις ευλογίες και του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Η απόφαση, σύμφωνα με τη SportDay, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη ακόμη κι αν ο Αλ Σαούντ εμφανίσει μέσα στην εβδομάδα τα 15 εκατ. ευρώ. Μάλιστα η Arboris φέρεται να έχει ήδη κάνει επαφές με μεγάλο επενδυτή, που πάντως δεν είναι από τη Ρωσία (υπήρχαν φήμες για την εταιρεία φυσικού αερίου Gazprom).

Ο Βλάσης Τσάκας διαβεβαίωνε χθες πως το αργότερο ως την Πέμπτη θα μπουν τα χρήματα που προβλέπονται από το σχετικό μνημόνιο (το περίφημο MoU), ωστόσο από την πλευρά του «Τζίγκερ» καθίσταται σαφές πως η παρουσίαση των χρημάτων δεν αρκεί. Ξεκαθαρίζουν πως θα πρέπει τα χρήματα να μπουν σε ειδικό λογαριασμό που θα είναι μπλοκαρισμένα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και θα είναι διαθέσιμα για το σύλλογο όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία για τη μεταβίβαση των μετοχών, μετά και την αλλαγή του νόμου που θα επιτρέπει την αγορά ΠΑΕ από αλλοδαπό επιχειρηματία.

Είναι σαφές πως η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει μεγάλες επιφυλάξεις για την αξιοπιστία της πρότασης του Αλ Σαούντ και τις προθέσεις της και θέλει να διασφαλίσει πως θα υπάρχει λύση για την ΠΑΕ ακόμη κι αν υπάρξει οριστικό «ναυάγιο» με τον πρίγκιπα.

Τα δεδομένα για Κουίνσι 

«Εύχομαι να μείνω στον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Κουίνσι. Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός έχει ικανοποιήσει απόλυτα με την παρουσία του στην ομάδα κι αν συνεχίσει έτσι, είναι δεδομένο πως οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους. Πληροφορίες αναφέρουν πως η οψιόν αγοράς του από την Αλ Σαντ αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ. Αν το ιδιοκτησιακό καθεστώς αλλάξει, είναι πιθανό να δοθεί ένα ποσό (δύσκολα όμως 3 εκατ. ευρώ) για την αγορά των δικαιωμάτων του, ειδάλλως θα επιδιώξει η διοίκηση την επέκταση του δανεισμού του.

Φήμες για Αμορίμ 

Σύμφωνα με τον «Τρελό του χωριού» και τη SportDay, ελληνική ομάδα ρώτησε την Μπενφίκα για τον Ρούμπεν Αμορίμ και όλοι υποθέτουν πως πρόκειται για τον Παναθηναϊκό (λόγω Φερέιρα). Ο 26χρονος δεξιός χαφ, που φέτος έχει 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους «αετούς», δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2013.

Βγαίνουν μίνι διαρκείας 

Κάρτες διαρκείας για τους αγώνες του δευτέρου γύρου πρωταθλήματος θα βγουν στην κυκλοφορία την προσεχή Πέμπτη και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν οι τιμές. Μετά τις γιορτές οι «πράσινοι» θα δώσουν τουλάχιστον δέκα ματς εντός έδρας (υπάρχει και το Κύπελλο ΟΠΑΠ).

* Μετά το χθεσινό ρεπό, αρχίζει σήμερα η προετοιμασία για το ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται ο Ρούντολφ, πιθανώς και ο Τοτσέ, όχι όμως και ο Καραγκούνης που θα μπει στις προπονήσεις από την Πέμπτη.
πηγή: SportDay

Tags:

0 Responses to “Arboris… ούτως ή άλλως”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks