Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

H σύζυγος του δημοσιογράφου της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ & σκληρού μνημονιακού παπαγάλου Υπηρεσίας Πάσχου Μανδραβέλη, υπάλληλος του ΙΚΑ Κοζάνης, αποσπάστηκε στο ΠΑΣΟΚ και υπηρέτησε στο γραφείο του Παπακωνσταντίνου ως απολύτου εμπιστοσύνης… Ποιες άλλες σύζυγοι υπηρετούν σε κρίσιμες θέσεις & διαχρονικά υπηρετούν το σύστημα; Εκεί στο mega γνωρίζουν κάτι; Όλα έχουν μια εξήγηση απολύτως λογική σ’ αυτόν τον κόσμο…


Η σύζυγος του Πάσχου Μανδραβέλη ιδιαιτέρα του Παπακωνσταντίνου
Διαβάζουμε σε ενημερωτικό δίκτυο (left.gr) ότι "όταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου πήρε τη θέση του διευθυντή του ΠΑΣΟΚ (2003-2004), αλλά και όταν στη συνέχεια έγινε εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, η σύζυγος του δημοσιογράφου της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ Πάσχου Μανδραβέλη, Σοφία, υπάλληλος του ΙΚΑ Κοζάνης, αποσπάστηκε στο ΠΑΣΟΚ και υπηρέτησε στο γραφείο του Παπακωνσταντίνου ως απολύτου εμπιστοσύνης. 
Από τότε που έγινε υπουργός, υπήρξε ιδιαιτέρα του και στα δύο υπουργεία, Οικονομικών και ΥΠΕΧΩΔΕ, στα οποία τοποθετήθηκε".
Έτσι εξηγούνται όλα και έτσι μπορούμε να...
δικαιολογήσουμε τον Πάσχο Μανδραβέλη που από την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ υπεραμυνόταν των μνημονιακών πολιτικών και ξιφουλκούσε εναντίον κάθε ομάδας εργαζομένων που απεργούσε. Είχε λόγους ο άνθρωπος δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε...
left.gr, μέσω "alfavita"

Tags: , ,

0 Responses to “H σύζυγος του δημοσιογράφου της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ & σκληρού μνημονιακού παπαγάλου Υπηρεσίας Πάσχου Μανδραβέλη, υπάλληλος του ΙΚΑ Κοζάνης, αποσπάστηκε στο ΠΑΣΟΚ και υπηρέτησε στο γραφείο του Παπακωνσταντίνου ως απολύτου εμπιστοσύνης… Ποιες άλλες σύζυγοι υπηρετούν σε κρίσιμες θέσεις & διαχρονικά υπηρετούν το σύστημα; Εκεί στο mega γνωρίζουν κάτι; Όλα έχουν μια εξήγηση απολύτως λογική σ’ αυτόν τον κόσμο…”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks