Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Η ψήφιση των μέτρων διασώζει το πολιτικό σύστημα.


Τα μέτρα θα ψηφιστούν κανονικά από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (ίσως με 2-3 απώλειες). Ακόμα και η ΔΗΜΑΡ που κάνοντας πολιτικές πιρουέτες (θα δηλώσει «παρών» αλλά θα ψηφίσει την Κυριακή τον χειρότερο προϋπολογισμό του νεώτερου ελληνικού κράτους), στο βάθος ανησυχεί και εύχεται να ψηφιστούν τα μέτρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ....
(δηλαδή το παλιό ΠΑΣΟΚ με λίγους αριστεριστές), βέβαιος ων ότι θα περάσουν τα μέτρα, ζητάει εκ του ασφαλούς εκλογές για να αυξήσει την εκλογική του πελατεία.
Στην πραγματικότητα ολόκληρο το πολιτικό σύστημα και οι άρχουσες ομάδες συμφερόντων που το ελέγχουν, θέλουν να διασωθεί αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και τα συμφέροντα που εξυπηρετούνται από αυτό, σε βάρος της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων..

Μη ψήφιση του πακέτου των μέτρων εξυπακούεται ότι θα συγκλόνιζε το πολιτικό σύστημα και ταυτόχρονα θα απελευθέρωνε το λαό από τα προπαγανδιστικά δεσμά της πολιτικής τρομοκρατίας. Αυτό θα δημιουργούσε μεν πολιτική αστάθεια, από την οποία όμως αναγκαστικά, επειδή η ζωή δεν αφήνει κενά, θα ξεπηδούσαν νέες δημιουργικές και ελεύθερες από δεσμά πολιτικές δυνάμεις που θα αποδομούσαν στο σύνολό του το μεταπολιτευτικό πολιτικοοικονομικό μοντέλο και τα συμφέροντα που αυτό δημιούργησε και συντηρεί.

Γι’ αυτό λοιπόν δεν πρέπει κανείς να αμφιβάλει. Τα μέτρα θα ψηφιστούν, γιατί το θέλουν όλα τα συστημικά κόμματα. Όχι μόνο αυτά που θα υπερψηφίσουν, αλλά και αυτά που παριστάνουν ότι είναι αντίθετα, όπως έκανε κάποτε και το κόμμα της ΝΔ αν θυμάστε... 

Tags: , , ,

0 Responses to “Η ψήφιση των μέτρων διασώζει το πολιτικό σύστημα.”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks