Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Μόνη λύση να πάρει ο λαός την εξουσία στα χέρια του.


Το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί άλλο. Είναι απόλυτα ελεγχόμενο και καθοδηγούμενο από ντόπια και ξένα συμφέροντα. Βλέπουμε εξάλλου όλοι πως ψηφίζονται και πως περνούν πλέον οι νόμοι στο ελληνικό κράτος. Με αυτά τα δεδομένα οδηγούμαστε παρά τη θέλησή μας σε μονοπάτια που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα, πέρα από αυτά της Ελλάδας, πέρα από....
αυτά των Ελλήνων πολιτών.

Μόνη λύση είναι να πάρουμε εμείς οι πολίτες την εξουσία ή έστω μέρος της εξουσίας στα χέρια μας. Αυτό είναι δημοκρατία. Όσο υπήρχε ο εύκολος καταναλωτισμός με δανεικά, χωρίς φυσικά να γνωρίζει ο λαός την έκταση του προβλήματος, δεν φαινόταν το πρόβλημα του ελλείμματος της δημοκρατίας στην Ελλάδα. Τώρα όμως, αντιλαμβανόμαστε ότι τόσο εμείς όσο και η πατρίδα μας οδηγούμαστε στο ξεπούλημα και στην υποδούλωση. Πρέπει λοιπόν εμείς οι πολίτες να αντιδράσουμε άμεσα.

Θα πρέπει να αλλάξουν άμεσα οι θεσμοί εκείνοι που έχουν αποκλείσει το λαό από την εξουσία, που έχουν καταργήσει τη λαϊκή κυριαρχία και έχουν μετατρέψει έναν υπερήφανο λαό σε λαό επαίτη και ευτελισμένο σε όλη την ανθρωπότητα.
Αυτή είναι η δημοκρατία που διδάξαμε;
Έχουμε ευθύνη, όχι μόνο για μας αλλά και για τη δημοκρατία που παραδώσαμε στην ανθρωπότητα και την οποία τώρα εμείς οι ίδιοι εξευτελίζουμε.  

http://www.hassapis-peter.blogspot.gr/

Tags: , , ,

0 Responses to “Μόνη λύση να πάρει ο λαός την εξουσία στα χέρια του.”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks