Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Κάποτε στην Ελλάδα υπήρχαν Χορηγοί και Ευεργέτες. Υπήρχαν Άνθρωποι....

Μάρκος ΚουντουρούδαςΚαλημέρα ...! Κάποτε στην Ελλάδα υπήρχαν Χορηγοί και Ευεργέτες. Υπήρχαν Άνθρωποι, που κινούμενοι από καθαρά και αγνά πατριωτικά ένστικτα και άδολη αγάπη για τη Χώρα τους, προσέφεραν προς το γενικό καλό και ίδια για την ανόρθωση, κι άλλοτε, ανοικοδόμηση της Ελλάδος. Κάποτε ήμασταν περήφανοι που είχαμε έναν Ωνάσση, έναν Νιάρχο, έναν Λιβανό και άλλους Ευπατρίδες. Κάποτε ήμασταν περήφανοι όταν Έλληνες επιχειρηματίες δημιουργούσαν στα πέρατα της Οικουμένης και είχαν σαν σκοπό την ανάδειξη της Ελλάδας. 
Σήμερα δεν έχουμε κανέναν από αυτούς. 
Σήμερα το μόνο που νιώθει ο Έλληνας για τους πλούσιους Έλληνες, είναι Απέχθεια και Αηδία. 
Σήμερα δεν υπάρχουν χορηγοί ούτε Ευεργέτες, με την πραγματική έννοια του όρου. 
Σήμερα υπάρχουν Καραγκιόζηδες με πολλά λεφτά που κάνουν επίδειξη του πλούτου τους, για ν'αποδείξουν στους ομοίους τους πόσο "μεγάλοι" είναι, κι ας μην έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι τίποτα από όσα σπαταλάνε, καθώς οι περισσότεροι είναι είτε κληρονόμοι είτε διαχειριστές πατρικής περιουσίας και τίποτα άλλο. 


Σήμερα υπάρχουν Μαφιόζοι που άλωσαν τον πλούτο της Χώρας αυτής και οι Άπληστοι δεν σταματούν να Ρημάζουν, από περιουσίες μέχρι συνειδήσεις. 
Σήμερα υπάρχουν Αναίσθητοι, Κυνικοί και Απάτριδες, που απλά είναι κάτοχοι διαβατηρίου της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Σήμερα υπάρχουν Κυνικοί Υποκριτές που με δήθεν μία δεξίωση για "άπορα παιδάκια" ή "παιδάκια σε κάποια ανάγκη" κάθε πέντε ή δέκα χρόνια, νομίζουν ότι όχι μόνο εξιλεώνονται στη συνείδησή τους (αν έχουν) αλλά και ότι δήθεν κάνουν τεράστιο "φιλανθρωπικό έργο" άξιο και τηλεοπτικής προβολής. 
Σήμερα οι Χορηγοί, κυρίως Τράπεζες ή Μεγάλες εταιρείες Κοροϊδεύουν ακατάπαυστα τους Πολίτες με δήθεν "χορηγίες" ή με δήθεν προγράμματα "πράσινης ανάπτυξης", που δήθεν βοηθούν τους Πολίτες και το Περιβάλλον, ενώ είναι τόσο ασήμαντες μπροστά στα υπερβολικά κέρδη τους κάθε χρόνο από παράνομες χρεώσεις και ενέργειες σε βάρος των Πολιτών. 
Σήμερα οι Πλούσιοι κοροϊδεύουν κυνικά τους άνεργους Συμπολίτες μας, με το βγαίνουν και να διαλαλούν διαφημίζοντας ότι σε διάφορα δρώμενα κάνουν έκπτωση στους ανέργους αντί να διαθέτουν δωρεάν εισιτήρια για αυτές τις ευάλωτες ομάδες (τέτοιο Θράσος...να περιμένουν από έναν άνεργο που μετά βίας έχει ψωμί να φάει να πάει να δώσει €8 ή και €23 Ευρώ για μία συναυλία ή για ένα δρώμενο. Το ακούσαμε κι αυτό...!).
Σήμερα και με τα Μέτρα Αφανισμού της Ελλάδος επέρχεται Βίαιη Φτωχοποίηση των Ελλήνων, καθώς οι απίστευτες φορολογικές επιβαρύνσεις για οικογένειες με παιδιά συνιστά συγκεκαλυμμένο τρόπο "Γενοκτονίας", που επίσης αποθαρρύνει τους Νέους και τις Νέες να δημιουργήσουν Οικογένεια και τους Εξαθλιώνει.
Η Θλιβερή και κυρίως Αναίσθητη και Κυνική Συγκυβέρνηση της ΧουντοΚατοχής, ανήμπορη και κυρίως Δουλική, έχει αποδεχθεί αυτό το Φρικιαστικό σχέδιο. Έχει αποδεχθεί κάθε "Όρο Δουλείας" που της επέβαλλαν, γνωρίζοντας ότι κατά τον τρόπο αυτό θα οδηγήσει σε Διάλυση την Ελληνική Κοινωνία, σε Μετανάστευση όλων των δυναμικών μυαλών Ελλήνων, σε απόσυρση όσων θα μπορούσαν να Βοηθήσουν τον τόπο τους. 
Και αυτό το κάνει, γιατί είναι ΑΝΙΚΑΝΗ να επιβάλλει το Νόμο και τη Δικαιοσύνη, γιατί απλά ΔΕΝ έχει αίσθηση της Δικαιοσύνης στις ενέργειές της. 
Αν είχε, θα έπρεπε όσα λέει ο αρχηγός των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών, που τα διαπιστώνουν όλοι, να τα έχει θέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων εδώ και 3 χρόνια και φυσικά, να έχει λάβει τιμωρητικά μέτρα εναντίων αυτών των Κυνικών και Ανέστιων Πλουσίων, με την Αφαίρεση της Ελληνικής Ιθαγένειας, τουλάχιστον και σαν πρώτο μέτρο !

Tags: , , ,

0 Responses to “Κάποτε στην Ελλάδα υπήρχαν Χορηγοί και Ευεργέτες. Υπήρχαν Άνθρωποι....”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks