Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ''ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ'' ΑΠΈΝΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΟΝΗ ΜΙΣΣΙΟ

ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ''ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ'' ΑΠΈΝΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΟΝΗ ΜΙΣΣΙΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΕΧΘΕΣ .ΣΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ. Σ.Τ.
Όταν στηρίζεις και υποστηρίζεις έναν πολιτικό χώρο το κάνεις διότι πιστεύεις αυτά που λέει τις αρχές του και αυτό τέλος πάντων που πρεσβεύει.Σας παραθέτω παρακάτω το άρθρο του ριζοσπάστη...


Από τον Ριζοσπάστη:
''Απεβίωσε χτες, σε ηλικία 82 χρόνων, ο συγγραφέας Χρόνης Μίσσιος. Γεννημένος στην Καβάλα, από γονείς καπνεργάτες, έζησε τα παιδικά του χρόνια σε μια γειτονιά γεμάτη πρόσφυγες. Στα Γιαννιτσά, όπου τον στέλνει ο Ερυθρός Σταυρός, μαζί με άλλα παιδιά για να γλιτώσουν από την πείνα της Κατοχής, περνάει στο ΕΑΜ, ενώ πέρασε για λίγο και από το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας. Με το έργο του βεβαίως στην πορεία δε στάθηκε στο πλευρό των λαϊκών αγώνων και της δράσης των κομμουνιστών, αφού δεν πίστευε στη διέξοδο της ταξικής πάλης, ενώ βρήκε «στέγη» στη λεγόμενη «ανανεωτική» Αριστερά".
" πέρασε για λίγο και από το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας" ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ;;;;; Ε ναι αφού μετά ήταν φυλακή και για ΕΚΤΕΛΕΣΗ!
"Με το έργο του βεβαίως στην πορεία δε στάθηκε στο πλευρό των λαϊκών αγώνων και της δράσης των κομμουνιστών".
"Σωστά" αφού ήταν συνεχώς στις φυλακές...
ΤΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;;;; ΤΙ ΝΑΙ ΤΟΥΤΟ;;; Μιλάμε για το Χρόνη Μίσσιο!
Αυτό των 50 λέξεων το μονόστηλο είναι απαράδεκτο για τον Ριζοσπάστη τον ίδιο! Ο Ριζοσπάστης ΔΕΝ μπορεί να γράφει κάτι τέτοιο!
Η όποια κριτική ωφείλει να είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ και να χτυπά ΜΟΝΟ πολιτικά τον άλλον!
επιεικώς απαράδεκτο... επιεικώς!

Tags: , , , , , ,

0 Responses to “ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ''ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ'' ΑΠΈΝΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΟΝΗ ΜΙΣΣΙΟ”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks