Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Με «επισκέψεις» στα σχολεία απειλεί η Χρυσή Αυγή ενόψει 17ης Νοέμβρη!

Γ.ΚΗΡΎΚΟΥ:Η στεντόρεια κραυγή «όχι αδέλφια, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό» τη στιγμή που ανέμιζε τηνελληνική σημαία σκαρφαλωμένος στην κεντρική πύλη του Πολυτεχνείου το μοναδικό άκουσμα της ύπαρξής του. Η πρώτη και η τελευταία «δήλωση» ως το απροσδόκητο τέλος.Το καρέ στο περιώνυμο φιλμ της εισβολής του τεθωρακισμένου στο Πολυτεχνείο, όπου διακρίνεται να καταρρέει και να χάνεται δίπλα από τις ερπύστριες του τανκ, ήταν το τελευταίο που ήθελε να αποτυπώνεται η παρουσία του, ο αγώνας, η προσφορά του. Οπως αυτός τουλάχιστον τη θεωρούσε και τη μετρούσε...
Να παταχθούν οι «παραβατικές συμπεριφορές»  μαθητών ενόψει του εορτασμού της  17ης Νοέμβρη για το Πολυτεχνείο ζήτησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος, σε ερώτησή του στη Βουλή  προς το υπουργείο Παιδείας, στην οποία απάντησε ο  υφυπουργός  Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Ο κ. Γρέγος «απείλησε» μάλιστα ότι  η Χρυσή Αυγή θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στα σχολεία!
«Επειδή οι μέρες που έρχονται είναι λίγο περίεργες και θα δώσουν τροφή στις γνωστές αριστερίστικες και ψευτοαντιεξουσιαστικές εγκληματικές οργανώσεις να προβούν σε παράνομες ενέργειες, πλησιάζει και η 17 Νοέμβρη, και όπως ζήσαμε τον Δεκέμβριο του 2008, θα θέλαμε να μεριμνήσετε έγκαιρα και αποτελεσματικά ώστε τέτοια φαινόμενα παραβατικής συμπεριφοράς μαθητών και καθηγητών να παταχθούν»  τόνισε.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συμπλήρωσε ότι «ο  ρόλος του μαθητή και του δασκάλου είναι σαφής και καθορισμένος και για εμάς η εκπαίδευση πρέπει να βασίζεται στο τρίπτυχο Πατρίς -Θρησκεία - Οικογένεια». 
http://www.star.gr__

Σχολιο Βombisti:Επειδή Υπάρχει και ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και όποιος υγειών εθνικών φρονημάτων Ελληνας ή ελληνάκος ασχέτως καταγωγής για τους τελευταίους ΑΣ ΨΑΞΕΙ το πως ποτέ και γιατί πέθανε ο Γιώργος Κηρύκου

Γιατί μπορεί να γεννηθείς Ελληνας αλλά πρέπει να ζήσεις και ως Ελληνας και να πεθάνεις σαν Ελληνας

Αυτη είναι η ιστορία μας, πιστή στις αρχές τις αξίες τα ιδανικά του Ελληνικού Πολιτισμού ως μας παραδοθεί

Κια σε αυτή την ιστορία δεν χωρούν όσοι μιλούν φια σκουροχρωμους και νόμο δια ροπάλου των πολλών εναντι των λίγων αδύναμων απροστάτευτων.
Η παρανομία στην Δημοκρατία διαχειρίζεται απο τα νόμιμα θεσμικά όργανα και όχι απο παρακρατικούς, η νομιμότητα επιβάλλεται απο νόμιμα θεσμικά όργανα και οχι απο μπουλουκια.

Μπορεί να χαιρετούν ως θέλουν , μπορεί τα χέρια τους να είναι λευκά-καθαρά για αυτούς- αλλά οι ψυχές τους και τα μυαλά τους μαύρα και σκοτεινά

Tags: , , ,

0 Responses to “Με «επισκέψεις» στα σχολεία απειλεί η Χρυσή Αυγή ενόψει 17ης Νοέμβρη!”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks